Evet kardeş demon daveti yapıcam.Demon davetimi yapacaksın??
Neden yapacaksın ki bu tehlikeli davetiEvet kardeş demon daveti yapıcam.
yapmadan önce buraya bilgi ver lütfen an be an takip edelim olanları birde bunun için bilgin tecrüben varmı gerekli alt yapı çalışmalarını yaptın her şey tamam mı yani ve ne için yapacaksın bu davetiEvet kardeş demon daveti yapıcam.
? Açıkcası ben de öyle bi girişten sonra böyle bi konuyu görünce şaşırdım.Demon davetiyle Allahın selamı arasındaki bağlantı nedir ?
kardeşim ciddimisin sen en önemlisi yok elinde ritüel onu nereden bulmayı düşünüyorsun yada geldiklerini anlayacak telepatik gücün konsantrasyonun varmı daha önceden tecrüben varmı öyle bu işler öyle kafaya koydum yapacağımla olmuyorSize bilgi vereceğim korumamı yaptım sıkıntı yok sağdece ritüel lağzım.
Az çok tecrübem var Havas davetleri çok yaptım ben.kardeşim ciddimisin sen en önemlisi yok elinde ritüel onu nereden bulmayı düşünüyorsun yada geldiklerini anlayacak telepatik gücün konsantrasyonun varmı daha önceden tecrüben varmı öyle bu işler öyle kafaya koydum yapacağımla olmuyor
o zaman sevindim sanırım tek eksik davet kaldı peki neden rüzgar lara müvekkel olan demon ?neden paraya güce aşka yada başka bişiy değil ?Az çok tecrübem var Havas davetleri çok yaptım ben.
peki o davetlere icabet oldumu tecrübe iletişim varmı yani şuan içinAz çok tecrübem var Havas davetleri çok yaptım ben.
Orası bende kalsın dermanım elinde ritüeli olan atarsa sevinirim?o zaman sevindim sanırım tek eksik davet kaldı peki neden rüzgar lara müvekkel olan demon ?neden paraya güce aşka yada başka bişiy değil ?
Var tabi dedim ya korumada yaptım.peki o davetlere icabet oldumu tecrübe iletişim varmı yani şuan için
Dedi ve gittii!! ? bence ilk önce dikkat çeksin sonra soruya baksınlar diye yazmıştır mcmdmdmDemon davetiyle Allahın selamı arasındaki bağlantı nedir ?
Dedi ve gittii!! ? bence ilk önce dikkat çeksin sonra soruya baksınlar diye yazmıştır mcmdmdm
*gündüzün enerjiyle dolsun* mya cım![]()