"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve beraberimde birçok soru getirdim. :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mihman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mihman

Kayıtlı Üye
Tesadüflere ne açıdan bakıyorsunuz bilmiyorum fakat ben zaman zaman onlara -belki biraz aşırıya kaçan- anlamlar yüklüyorum. Sanırım 2005 senesindeydi. Parapsikoloji kelimesini ilk kez görmüştüm. Aklımdan sadece "parapsikoloji ne demek" diye geçirdim; üzerinde durmadım. Bir yıl kadar sonra kuzenimle internette gezinirken yine parapsikoloji kelimesini bir yerde gördüm. "Bunu daha önce görmüştüm" diye içimden geçirdim ve yine üzerinde durmadım. Ne olduğunu merak ediyordum ama nedense bakmak, araştırmak içimden gelmiyordu. Son olarak 3 yıl kadar önce bir şekilde tekrar karşıma çıkınca araştırdım ve neden daha önce yapmadım diye pişman oldum. :) Çünkü benim sorguladığım şeyleri ele alıyordu. Mesela aklımdan bir arkadaşımı geçirdiğimde beni arardı ya da o beni düşündüğünde ben onu arardım. Başka bir örnek vermek gerekirse otururken birden dalıp gittiğimde aklımdan geçirdiğim alakasız şeyler o gün içerisinde ya da ertesinde mutlaka karşıma çıkıyordu. Evet bu anlattıklarım basit olaylar, herkesin yaşadığı şeyler. Ama neden yaşıyorduk? Sebebi neydi bu tesadüflerin(?) İşte bu sorularla boğuşurken tesadüfi(?) olarak parapsikolojiyle karşılaşmam, beni ona ulaşmam gerektirdiğine inandırdı. Bu konuda fikrinizi almak isterim. Ben mi abartıyorum? Yoksa haklılık payım var mı?

Başka bir kafamı karıştıran şey ise deja vu. Önceden yaşadığım deja vular normaldi. Yani bir olay oluyordu ve bir anda bunu daha önce yaşadığıma dair bir his uyanıyordu. Şimdilerde ise neredeyse yaşadığımdan emin olacak hale geliyorum. Bir yakınım doğum yaptı biz de ailecek hastane ziyaretine gittik. Başka ziyaretçiler de gelince ben biraz köşeme çekilip muhabbetin dışında kalmayı seçtim. Pencereye yaslanıp sadece onları izliyordum. İçlerinden birinin kurduğu cümleyle deja vu olayı başladı. İçimden şimdi de şunu söyleyecek karşısındaki de bu yanıtı verecek dedim ve dediğim gibi oldu. Böyle birkaç adımı takip ettim. Bir süredir yaşadığım deja vular bu şekilde oluyor. Sebebi ne olabilir? Bunun gibi adımları takip edebileniniz var mı?

Ve son olarak rüyalara değinmek istiyorum. :) Gerçekten son :) Sadece ismen tanıdığım biri var. O ise benim varlığımdan bile haberdar değil. Bu kişiyi nedense bir gece rüyamda gördüm ve bu rüya kısmen gerçekleşti. Aslında rüyalarım çoğunlukla anlamsızdır. Ya düşerim ya başka bi şey olur. :) Mesaj kaygısı yoktur. :D Dün gece de bu kişiyi rüyamda gördüm önceki rüyama benzer bir şekilde. Bu gerçekleşti mi bilmiyorum. :) Zaten merak ettiğim de bu değil. Asıl merak ettiğim şey hiç tanımadığımız, hiçbir bağımızın olmadığı bir insan hakkında, yaşamı hakkında bir şeyler hissedebilir miyiz?
Başınızı şişirmiş olabilirim kusura bakmayın:) Şimdiden herkese teşekkür ederim. :)

Öncelikle hoşgeldiniz (Pek aktif bir üye olmasam da) Parapsikolojik eğilimleriniz olduğu ortada, konuda uzman kişiler aydınlanmanız ve kendinizi geliştirmeniz konusunda size yol göstereceklerdir. Yeni yolunuzda başarılar :)

Aramıza hoşgeldiniz . 6 hissiniz kuvvetli olabilir çoğu insanların yetenekleri vardır belki sizdede bazı yetenekler var bunları geliştirebilirsiniz daha iyi olabilirsiniz
Forumda bu yeteneklerin nasıl geliştirileceği var .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri