"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

merakl-ı

merakl-ı

Kayıtlı Üye
Ben de bir şeyler paylaşmak istiyorum. Dün akşam yatağıma girdim ve gözlerimi kapadım ilk başta insan gözleri göründü, sonra yüzlerinin tamamı sanki odamdaydılar, gözlerimi açsam oradaa dokunabilecektim. Gözlerimi açtığımda oda boştu. İnsanların kimisi üzgün, kimisi şaşkındı, öylece bana bakıyorlardı. Belki bir anlık bişeydir dedim ama gözlerimi kapadığımda yine gördüm, çok garip bana bir şey demekteydiler sanki. Ama bilemiyorum yine de ve uyanıktım. Rüya olsa neyse diyecem de, ama gerçekti... nedir bu?
 
Sayın merakl-ı, rüya yorumu alabilmek için forumumuzda 25 konu açmış olmalısınız. Sabit konulardaki açıklamaları okursanız, detaylı bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar
 
Geri
Üst