"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarahkerrigan

Kayıtlı Üye
Merhabalar tekrardan kendimle ilgili bir kac sorunu merak ettim...1- uyumadan önce kafamı onlarca defa yastıgıma vurarım yoksa uyuyamıyorum neden 2-annem (baskasinda degil) ıslık calınca deliye dönüp bagırmaya baslıyorum 3-kendi kendime konusup gülüyorum ama gercekten zevkli beyinle alakalı bir sorunum mu var 4- vücudumda sürekli titremeler atmalar oluyor sebepsiz yere 5-bazen rüyalarımda gelecegi görüyorum ama degistiremiyorum yani söyle sınavdan 60 alcam diyorum ciddi yapsamda sallasamda 60 alıyorum hep merak etmisimdir 18 yıldır neden diye

Hiç psikoloğa veya psikiatriye gittiniz mi?En azından okulda rehber öğretmenlerinizle bunları paylaştınız mı?Bahsettikleriniz,anlattığınızın bütününe bakarsak sitemiz konuları ile alakasızdır. Sadece son bahsettiğiniz tahmin gücü telepati,öngörü göstergesi olabilir.O da sıkça başınıza geliyorsa,sitede telepati,durugörü konularını inceleyebiirsiniz.

Bana daha cok büyü okunmus gibi geldi cünkü kücükken sürekli kursun döküp bir tür tuz vs ile biseyler yaptırırlardı neden sadece annem ıslık öttürünce deliye dönüyorum bu hic psikolojik bir sorun gibi gelmedi saygılar

Dediğim gibi merak ettim belki bir cözüm bulabiliriz belki bu kanıya sorunlarımı daha acıklayıcı yazmadım diye varmıs olabilirsiniz diye düsünüyorum...hani 18 yıldır sadece bende kafamı vurmak gibi bi hastalık duydum...2- ciyi anlattım ama biraz daha anlatayım hani evinizin odanıza göre en en uzagına düsen tarafından gelen ıslık sesine bile delirip anneme bagırıyorum annem normalde herseye kızar ve benden daha cok bagırmaya baslar ama ıslık konusunda susar 3-ise bilmiyorum acıkcası sacma gelcek ama bir konusmam: Dostum bir plan yapmam gerek/ haklısın dostum/ ben delimiyim niye kendimle konusuyorum/ dostum hala kendinle konusuyorsun... Sonra gülmeye basliyorum dersin ortadında 4- sinir hastalıgımdan olabilir 5-gercekten merak ediyorum EMİN olun yazdıklarım sacma ama gercektir saygılar

Mutlaka gerçektir,böyle bişeyi niçin uydurasınız?Moderatörümüzün dediği gibi lütfen en kısa zamanda bir psikiyatra görünün.Duadan zarar gelmez,bu arada bildiğiniz duaları kendinizden eksik etmeyin.Durumunuzun zorluğu yadsınamaz.Tam olarak bi isim koymak burdan zor ama her ne ise Allah ım yardımcınîz olsun,yanınızda olsun.İnşallah gereken kişilerden yardım almanızlada Allahın izniyle sağlikli, hayat dolu herkes gibi bir süreçle yaşamınıza devam edersiniz.Allah sizinle olsun.

Bana daha cok büyü okunmus gibi geldi cünkü kücükken sürekli kursun döküp bir tür tuz vs ile biseyler yaptırırlardı neden sadece annem ıslık öttürünce deliye dönüyorum bu hic psikolojik bir sorun gibi gelmedi saygılar

Dediğim gibi merak ettim belki bir cözüm bulabiliriz belki bu kanıya sorunlarımı daha acıklayıcı yazmadım diye varmıs olabilirsiniz diye düsünüyorum...hani 18 yıldır sadece bende kafamı vurmak gibi bi hastalık duydum...2- ciyi anlattım ama biraz daha anlatayım hani evinizin odanıza göre en en uzagına düsen tarafından gelen ıslık sesine bile delirip anneme bagırıyorum annem normalde herseye kızar ve benden daha cok bagırmaya baslar ama ıslık konusunda susar 3-ise bilmiyorum acıkcası sacma gelcek ama bir konusmam: Dostum bir plan yapmam gerek/ haklısın dostum/ ben delimiyim niye kendimle konusuyorum/ dostum hala kendinle konusuyorsun... Sonra gülmeye basliyorum dersin ortadında 4- sinir hastalıgımdan olabilir 5-gercekten merak ediyorum EMİN olun yazdıklarım sacma ama gercektir saygılar

"Büyü okumak" doğru bir terim değil,sadece okuyup üfleme ile böyle birşey söz konusu olsa herkes birbirine neler neler ederdi.
Kurşun ve tuz dökmek tam aksine koruyucudur,nazar ve kem göz alıcıdır diye inanılır.Belki sizde bir farklılığı aileniz de farketti ancak sizi hekime yöneltmek yerine kurşuncuya yönlendiler? Aileler çocuklarının psikoloğa gitmesini "deli mi ki benim çocuğum" diye veya elalem ne der? diye yakıştıramaz.Ancak psikoloğa her giden deli diye birşey yok,günümüzde psikoloğa hayatında bir defa gitmeyen insan neredeyse yok.Çünkü bu bir etiket için değil yardım almak için gittiğiniz bir yerdir.Anjin veya bronşit olunca kurşuncuya mı gidiyorsunuz doktora mı?Herkes hastalanır ve herkes ikinci bir uzmanın yardımına ihtiyaç duyar,bunda anormallik yok.Asıl anaormallik bunu yıllarca bastırınca ortaya çıkmaya başlar,siz kabullenmeyip üzerini örttükçe alttan sorun yığılarak üzerinize gelmeye ve başa çıkılmaz hale gelmeye başlar.

Annenizin ıslığı çocukluktan kalma birşeydir,annenizin size komut vermesine oluşturduğunuz bir refleks olduğu çok açık.Biz ne kadar bilebiliriz? Titreme ve seyirmeyi de bunlara ekliyorsunuz ve tekrar söylüyorum bu büyü falan değil düpedüz aşırı baskı ve stres altında kalmaktan oluşan psikolojik bir durum.Kaslarınız bile tepki veriyor,o kadar rahatlamaya ihtiyaç duyuyorsunuz ve bunu anneniz ya da aileniz ile paylaşamıyorsunuz ki kendi kendinize hayali bir dosta yakınıyorsunuz.İsterseniz forumu araştırın,kabul etmeyin yorumları,neşeniz bilir, ancak burada kimse hekim değil,hiçbirimiz yüzde yüz bir yönlendirme yapamayız,işin uzmanına gidin baktınız aradığınız cevaplar yok o zaman büyüyü düşünün.

Sevgiler

Yanıtlar için teşekkür ederim içim rahatladı şöyle bir şey var zaten annem düzenli olarak psikologa gidiyor bunda bir sorun yok.Benim davranışlarım ve küçükken geçirdiğim şeyleri merak etmiştim teşekkür ederim saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri