"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merak ediyorum lütfen yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soğukkahve

Kayıtlı Üye
Merhaba,basımdan geçen olayı sizlere danısmak istiyorum fikri olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Bu konulardan korktuğum ve gerek duymadığım için pek ilgili değilimdir,yaşadığım olay da basıma nadir olsada hep aynı şekilde geliyor.Uykuya daldıktan sonra bilincim açık bir şekilde uyanıyorum,başım dönüyor yanımda bir karartı var fakat ben o karartı olan tarafa kesinlikle bakamıyorum avaz avaz bağırıyorum ama sesimi ben hariç kimse işitmiyor ve hareketlerim sesim herşey okadar yavaski.. merak ediyorum beni aydınlatırsanız memnun olurum.Şimdiden Tesekkürler..

sanırım yakaza hali benide aydınlatmışlardı saolsun la edri uyuyunca bazen bende çok sık olur haftanın 4 günü belki 5 çok aşırı sık ve boğluyorum sabah namazını kıldıktan sonra oluyor bana genelde vede perşembe günü 2 3 gibi yatıyorum ozmn oluyor yakaza hali trans hali oluyor o haldeyken beden herşeyi yapabilirmiş astral seyahat meleklerle konuşma Rabbim izin verirse ölmüş bi yakınınla konuşma din adamı öbemli biriyle konuşma vsayre ama bana genelde kötü ruhlar geliyor ve arada dayak yiyorum vede korkuyorum korkuyu yensen iyi olur diolar ama korkuyu yenemiyorum korkuyu yenen insan bayağı şeyler yapabilir iyi günler

sanırım yakaza hali benide aydınlatmışlardı saolsun la edri uyuyunca bazen bende çok sık olur haftanın 4 günü belki 5 çok aşırı sık ve boğluyorum sabah namazını kıldıktan sonra oluyor bana genelde vede perşembe günü 2 3 gibi yatıyorum ozmn oluyor yakaza hali trans hali oluyor o haldeyken beden herşeyi yapabilirmiş astral seyahat meleklerle konuşma Rabbim izin verirse ölmüş bi yakınınla konuşma din adamı öbemli biriyle konuşma vsayre ama bana genelde kötü ruhlar geliyor ve arada dayak yiyorum vede korkuyorum korkuyu yensen iyi olur diolar ama korkuyu yenemiyorum korkuyu yenen insan bayağı şeyler yapabilir iyi günler

yazınızı anlamakta gerçekten güçlük çektim. Lütfen noktalama işaretlerini dikkat ediniz, cümle sonlarına nokta koyunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri