"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

meraba bir sorum var;

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan klaroline
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

klaroline

Kayıtlı Üye
öncelikle konuyu doğru yerde açmadıysam özür dilerim. sorumsa şu; ben yaklaşık 1 senedir ne dilediysem gerçekleşiyor. hiçbir aksilik yaşamıyorum. istediğim hayali gerçekleştiriyorum. tabi bazı enerji deneyimleri ve maji uygulamaları da deniyorum .sizce bu olaylarda yaptığım denemelerin etkisi var mıdır? ya da farkında olmadan kuantum olumlama yapıyor olabilir miyim? yapıyorsam eğer nasıl geliştirebileceğimi söyler misiniz? teşekkürler...

Merhaba
Aynı soruyu bende tersten sormak istiyorum. Murphy kanunlarının ayaklı kanıtıyım sanki.

öncelikle konuyu doğru yerde açmadıysam özür dilerim. sorumsa şu; ben yaklaşık 1 senedir ne dilediysem gerçekleşiyor. hiçbir aksilik yaşamıyorum. istediğim hayali gerçekleştiriyorum. tabi bazı enerji deneyimleri ve maji uygulamaları da deniyorum .sizce bu olaylarda yaptığım denemelerin etkisi var mıdır? ya da farkında olmadan kuantum olumlama yapıyor olabilir miyim? yapıyorsam eğer nasıl geliştirebileceğimi söyler misiniz? teşekkürler...

Merhaba yaptığınız deneme ve uygulamaların etkisi elbette olacaktır. Bunlar dışında kendinize bir hedef belirleyin, kendinizi hangi yönde geliştirmek istersiniz? Bunun cevabını verdikten sonra Forum'da biraz araştırma yaparak istediğiniz yeteneği geliştirebilir ve daha başarılı bir şekilde uygulanmasını sağlayabilirsiniz. Her şeyden önce sabır en önemli kuraldır bunu hiç bir zaman aklınızdan çıkarmayın, sevgilerle.

Geri