"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Melekli objelerim kayboluyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hopemore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hopemore

Kayıtlı Üye
İlk melek tüyü çok güzel ve değişik bir hatırayla bana gelmişti 4 sene önce ve kaybolması imkansız bir yerde olduğu halde kaybolmuştu şaşırdım sonra tekrar melek şeklinde cam gibi küçük bir şeyim kayboldu onu şans için kullanacaktım kırmızı kutunun içerisinde beraber sakladığım ilk aldığım maaştan artan 1 lirayı koymuştum kutuyla beraber kayıp. Onu atmadığıma eminim kimselere dokundurmuyordum neden böyle oluyor o tüyü bile iki kağıt bardağın arasına sıkıştırmıştım nasıl kayboluyor ben anlamıyorum ve çok üzgünüm :(

Belki tesadüftür eşya sonuçta bide, bana da ilk gelen melekli kolye kaybolmuştu mesela, sonra bilekligim vardı o da yok oldu sonuçta takılarımın arasindaydi üzerinde durmadım şimdi üçüncüyü cikarmiyorum ;)

Konu hakkında baya bi ayrıntılı bilgi edindim o yazıları derleyip toparlamam biraz sürer ama hemen arşivde hazırda bulunan işinize belki yarabilcegini düşündüğüm bir yöntemi paylaşım zihninizi canlandırıp belkide nerede olduğunu fark edebilir yada ne olduğunu anlayabilirisniz

20180916_005404.jpgcorek-otu-60.jpgcorek-otu-61.jpg20180916_013350.jpg20180916_013439.jpg20180916_013524.jpg

Geri