Ajjta
Kayıtlı Üye
Hayatımın bayağı bir zor devresinden geçiyorum. Bayağı bir zor diyorum çünkü hep zordu. (Çok istediğim bir şey var. Siz de bana dua edin ki olsun İnşallah.
) Neyse ben bunları düşünürken hep yolda çevrede vs. beyaz tüyler görüyorum. Kendi içime kapandıkça daha da çok artıyor bu durum.
Gördüğüm hiçbir melek tüyünü toplamadım bugüne kadar, çünkü garip bir şekilde yabancı maddelerden huylanıyorum. Kuş tüylerinin pis olduğuna dair bir takıntı var içimde. Yıkayınca kopmuştu tüy bir sefer sonra çöpe atmıştım.
Kendi düşünceme göre onların mesajını görmem yeterli zaten.
Neden bu tüyleri toplamalıyız ya da zorunda mıyız bana açıklar mısınız? Bir de bazen gri ve siyah beyaz karışık tüyler görüyorum. Bu neyin işareti?

Gördüğüm hiçbir melek tüyünü toplamadım bugüne kadar, çünkü garip bir şekilde yabancı maddelerden huylanıyorum. Kuş tüylerinin pis olduğuna dair bir takıntı var içimde. Yıkayınca kopmuştu tüy bir sefer sonra çöpe atmıştım.
Kendi düşünceme göre onların mesajını görmem yeterli zaten.
Neden bu tüyleri toplamalıyız ya da zorunda mıyız bana açıklar mısınız? Bir de bazen gri ve siyah beyaz karışık tüyler görüyorum. Bu neyin işareti?