"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Meditasyon yaparken basim agriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarahkerrigan

Kayıtlı Üye
Tekrardan merhabalar arkadaslar
Bos kaldigim son zamanlarimda meditasyon yapmaya calisiyorum ancak surekli tam konsantre olcakkene onceden mirildandigim bir muzik geliyor, bu muzigide aklimdan cikarmak icin o kadar ugrasiyorum ki meditasyonun daha 5. Dakkalarinda basim catlamis gibi kaşlarimin ortasinda bi ara hissediyorum. Bunu yok etmenin bir yolu var mi

Ben de meditasyon yapıyorum bazen ama bazı zamanlarda gözlerimi kapadığım an baş dönmesi , aşağı doğru düşüyormuşum gibi bir his oluşuyor . Nedenini hiç bilmiyorum ama

Aklınızda ki müziği çıkarmak yerine, müziğe odaklanın ve doğru nefes alın. Nefes egzersizlerini yanlış yaşayanlar genelde hep sorun yaşıyor.

Birde yuzume vurcaklarmis gibi olup irkiliyorum cok sinir bozucu tam odaklaniyorum gozum kapaliykene sanki yuzume vururmuscasina siyah bisi geciyor

Bu korkularınızla ilgili. o zaman, bir mum yakın gözler açık şekilde muma odaklanacak meditasyon yapın. Ve meditasyon ile ilgili dah çok araştırma yapın, meditasyonun tam olarak doğası ile ile eksik bazı bilgileriniz olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri