"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mayalar ve İslam

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Psikite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Psikite

Kayıtlı Üye
MAYALAR VE İSLAM

Mayaları Zülkarneyn A.S mın eğittiği söylenir.Çünkü Kur'an-ı Kerim de Zülkarneyn A.S ile ilgili Ayette ''Onu güneşin battığı yöne uzaklara ve uzaklara biz gönderdik de oradakilere bilmedikleri şeyleri öğretti'' şeklinde geçer.
MAYALAR 1 yılın 365 gün olarak geçtiğini bulmuş,güneş ve dünya arası mesafeyi hesaplamıştır.Ayrıca Mayalar bildiklerini kendilerine bir yabancının öğrettiğini ve o yabancının daha sonra tekrar geleceğim deyip gidip bir daha gelmediğini belirtmişlerdir.

MAYALAR VE İSLAM

Mayaları Zülkarneyn A.S mın eğittiği söylenir.Çünkü Kur'an-ı Kerim de Zülkarneyn A.S ile ilgili Ayette ''Onu güneşin battığı yöne uzaklara ve uzaklara biz gönderdik de oradakilere bilmedikleri şeyleri öğretti'' şeklinde geçer.
MAYALAR 1 yılın 365 gün olarak geçtiğini bulmuş,güneş ve dünya arası mesafeyi hesaplamıştır.Ayrıca Mayalar bildiklerini kendilerine bir yabancının öğrettiğini ve o yabancının daha sonra tekrar geleceğim deyip gidip bir daha gelmediğini belirtmişlerdir.

Zülkarneyn A.S bir daha gelecek mi peki? Bildiğim kadarıyla bir tek Hz.İsa gelecekti.

Ondan habersizim.. olabilirde olmayabilirde :D Bilemem

Zamanında Zülkarneyn A.S ordusunun komutanlığını Hz.Hızır A.S yapardı.Eğer ki bu tarz bir olay varsa bana göre bu şahsın Hz.Hızır olma ihtimali daha yüksektir.

Ama bana göre en yüksek ihtimal bu olayları demonlardan öğrendikleri :)

Zamanında Zülkarneyn A.S ordusunun komutanlığını Hz.Hızır A.S yapardı.Eğer ki bu tarz bir olay varsa bana göre bu şahsın Hz.Hızır olma ihtimali daha yüksektir.

Ama bana göre en yüksek ihtimal bu olayları demonlardan öğrendikleri :)

Demonlardan öğrendiklerini bilmiyorum.Bir yaşıma daha girdim :D

Geri