Masonluk budur:

tabiki öyle zamanımızda herşey sömürülüyor, iyiye dair.
maksadım masonluk hakkında bilgilerinizin sadece masonlardan öğrendikleriniz olduğunu düşünmemdir.
bende şüpheci birisi olduğum için en ince detaya kadar araştırıyorum. didikliyorum. :D

Şüpheci olmak, detayları araştırmak çok iyi birşeydir bence. Ben sadece herşeyin abartısının kötü olduğunu düşünüyorum. Şüphenin de...

Sadece masonlardan öğrenmedim. Masonlara başka yönden bakan bir yazımı da paylaştım okuyabilirsiniz."İncil'de geçen Deccal, tüm dünyada kan akıtan masonluktur!" yazımı okursanız anlayacaksınız.

saygılar...

At gözlüğü kelimesini kullanma rekoru kırdınız, tebrikler. :D :D
Tartışma ortamı yaratmaya çalışmayın, sadece fikrinizi yazın.
Sen internette gördüğün listelere inanıyorsan denecek bir şey yok.
Kim öğrenmiş, nereden öğrenmiş, neye göre yazmış, nerden belli, kanıt var mı? Bunların hiç birinin cevabı yok. Sadece liste. Ben de hazırlayayım bir tane liste madem. :D
Bende at gözlüğü yok ayrıca, 1.25 miyop gözlüğü var cam gibi gösteriyor :D :D :D

Espri anlaşınıza bayıldım öncelikle. Ama evde camları kapamak zorundaa kaldım esprileriniz kaçışıodu da sağa sola...

Neyse , bakın bunlar kayıtlar altına alınmıştır. Ayrıca sizde aksini iddaa ediyorsunuz ya sizde kanıtlayın o zaman olmadıklarını. Araştıranlar olduklarını göreceklerdir!

Böyle bir şey yoktur. Olduğu kanıtlanmayan şeyin olduğunu kanıtlamam mı lazım. :D O haldee, şöyle diyeyim. Siz de bana dün 3 tane kedi kesmediğinizi kanıtlayın? Bakın işkembeden salladım ve bunun aksini kanıtlamanızı bekliyorum? Beklemeli miyim? Hayır, bu saçma olur.
Ayrıca, İncil'de bahsi geçen ''deccal Birliği'', şu an tüm dünyada kan akıtan "Masonluktur" başlığını, kendinizi tarafsız göstermek için açtınız ve bu başlık ile diğer açtığınız yanlı başlıkları meşru hale getirmiş oldunuz kendinizce.
Şimdi açtığınız diğer başlıklara bakalım:

• Masonluk budur:
  • Herşeyin (sözde) sorumlusu İlluminati hakkında...
  • Işığı Aramaktır Masonluk
  • Herşeyin (Sözde) Sorumlusu İlluminati Hakkında... (iki defa açılmış)
  • Işığı Aramaktır Masonluk...
  • Bilimin ve Aydınlanmanın Merkezi(İlluminati)
  • V.I.T.R.I.O.L sembolünün geniş anlatımı...
  • V.I.T.R.I.O.L sembolü hakkında bilgi sahibi olanlar...
  • Visita Interiorae Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidem
  • İlluminati hakkında...

Şu dünyada sanırım tek şey masonluk? Bu yukarıda gördükleriniz masonluğu öven yazılarınız. Tüm bunları yapmaktaki amacınız belli değil. Yöneticilere de sesleniyorum, bir insan niye masonluğu bal ile şeker ile öven bu kadar çok başlık açsın?

Böyle bir şey yoktur. Olduğu kanıtlanmayan şeyin olduğunu kanıtlamam mı lazım. :D O haldee, şöyle diyeyim. Siz de bana dün 3 tane kedi kesmediğinizi kanıtlayın? Bakın işkembeden salladım ve bunun aksini kanıtlamanızı bekliyorum? Beklemeli miyim? Hayır, bu saçma olur.
Ayrıca, İncil'de bahsi geçen ''deccal Birliği'', şu an tüm dünyada kan akıtan "Masonluktur" başlığını, kendinizi tarafsız göstermek için açtınız ve bu başlık ile diğer açtığınız yanlı başlıkları meşru hale getirmiş oldunuz kendinizce.
Şimdi açtığınız diğer başlıklara bakalım:

• Masonluk budur:
  • Herşeyin (sözde) sorumlusu İlluminati hakkında...
  • Işığı Aramaktır Masonluk
  • Herşeyin (Sözde) Sorumlusu İlluminati Hakkında... (iki defa açılmış)
  • Işığı Aramaktır Masonluk...
  • Bilimin ve Aydınlanmanın Merkezi(İlluminati)
  • V.I.T.R.I.O.L sembolünün geniş anlatımı...
  • V.I.T.R.I.O.L sembolü hakkında bilgi sahibi olanlar...
  • Visita Interiorae Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidem
  • İlluminati hakkında...
Şu dünyada sanırım tek şey masonluk? Bu yukarıda gördükleriniz masonluğu öven yazılarınız. Tüm bunları yapmaktaki amacınız belli değil. Yöneticilere de sesleniyorum, bir insan niye masonluğu bal ile şeker ile öven bu kadar çok başlık açsın?

Orada masonluğu öven demiyelimde olumlu yönden bakan 2 yazım var :
Masonluk budur
Işığı aramaktır masonluk.

başka ?

1 tane de olumsuz var.2-1 aaa cok fark var tamam o zman bugun gece olumsuz yönden bir tane daha mı yazarım demem gerekiyor? Siz illuminati ile masonluğu aynı kefeye koyarak bir kere ne kadar bilgili olduğunuzu burada haykırmış oluyorsunuz. Tamam o listeleri tarafsız olan yetkililer araştırıp bilgilerini paylaşırlarsa seviniriz. ( İlla hakemler şart günümüz dünyasında. İnsanlar aralarında nedense anlaşamıyorlar pek.)

Uykuya dalmak istemeyenler zıt fikirlere kulaklarını tıkamamalıdır. Zıt fikirlere
kulaklarımızı tıkamak kendimizi hataya mahkûm etmek değil midir?

Ekrem YAMAN

Geri