"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Maji olup olmadığından emin olmak istiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deniz13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deniz13

Kayıtlı Üye
Dün bir falcıya gittim bayağı yaşlı ve ün yapmış,sudan bakıyor.Bana yaşadığım bir sıkıntıyı halledebilmem için
mum karanfil gibi araçlarla yapacağım bir tarif verdi.Eğer yaparsam bi' başkasının iradesini etkilemiş oluyorum.
Ama aslında zaten cesaret edemediği bir konuda cesaretlendirmiş olucam hepsi bu.
Buna kesinlikle maji diyebilir miyiz ya da büyü?

Garip birisiymiş.
Hiçbir majisyen kendi tarifini bir başkasına vermez.

Size verilen şey büyümü değilmi ? size ne verdiğini buradaki ilim sahibi kişilerle paylaşmadan bunun cevabını kimse veremez,ama size dediği şey "iradeyi elden almak"
büyü'dür büyü'nün yaptığı şey budur zaten özgür iradeye müdahale,bu açıdan cevaplayacak olursak bence bu bir büyü'dür.

Dün bir falcıya gittim bayağı yaşlı ve ün yapmış,sudan bakıyor.Bana yaşadığım bir sıkıntıyı halledebilmem için
mum karanfil gibi araçlarla yapacağım bir tarif verdi.Eğer yaparsam bi' başkasının iradesini etkilemiş oluyorum.
Ama aslında zaten cesaret edemediği bir konuda cesaretlendirmiş olucam hepsi bu.
Buna kesinlikle maji diyebilir miyiz ya da büyü?

Belirli malzemelerle,sözlerle belirli bir amaç,irade etkilemek için yaptığınız tüm uygulamalar büyüdür.
O uygulamayı yapmak yerine o kişiyle konuşmanız uygun olur.

Geri