"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mabet i tapatalk ile kullanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revolution01

Kayıtlı Üye
Merhabalar.sorum yönetim yahut konuya hakim arkadaşlara.
Sayfayı tapatalk ile kullanabiliyormuyuz? tapatalk üzerinden aratıyorum fakat bulamıyor. Vbulletin altyapılı forumlarıda kullanabilmrk için ücretsiz değil tam sürümü kullanıyorum fakat sayfayı aratınca eşleşme yok uyarısı alıyorum.esasında öncelikli olarak gizlimabet i çok daha rahat ve hızlı kullanabilmek için tam sürümünü aldım çünkü vbulletin formatlu forumları ücretsiz vers. desteklemiyordu.
Konuya bilenler yada varsa kullananlarca açıklık getirilir bu problem çözülebilirsr çok mutlu olurum.internete sadece cepten girebiliyorum işyerinde vs evde pc ile uğraşacak vaktim yok.internet sekmesinden mobil sürüm bile kullansam tapatalk gibi forum arayüzleri ile kullanmanın %50 si kadar pratik takip edemiyorum
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Evet güncel.yokmudur yönetimden konuya hakim biri? Yada kullanıcılardan bahsettiğim şekilde kullanan yardımcı olacak bir üye

Evet Tapatalk ile giriş yapmak istiyorum bende ancak arattığımızda site çıkmıyor siteye ulaşamıyorum diğer forumlarda böyle bir sorun yok.Konuyla ilgili bilgisi olan birisi açıklama yaparsa sevinirim.

Sorunun sizinle alakası yok. Forum altyapısının Tapatalk'ı desteklemesi gerekiyor. Bildiğim kadarıyla foruma eklenti kurulması gerekiyormuş. Maalesef benim de takip ettiğim hiçbir forum Tapatalk'ı desteklemiyor.

Üye olduğum sıra tapatalk ile açmak için izin istemişti tarayıcı o zamanlar kullanmıyordum daha sonrada birdaha sormadı ekleyimmi diye.çoğu forumu ordan takip ediyorum ultra pratik oluyor.yönetimin konuya çözüm getirmesini rica ediyorum
Benim gibi genelde işyerinde bakabilen ve bu vaktide çok sınırlı olan insanlar için çok ciddi şekilde yararlı olurdu

Flood yapmış oluyorum ama eklemek istediğim, vbulletin ve birkaç altyapıyı daha sadece pro sürümü destekliyor önceliklr mabet i rahat takip etmek için pro sunu aldım yine çözülmeyince öğrendim site ninde eklenti yapması gerekiyormuş.inşallah kısa sürede konuyla ilgilenilir,vallahi çok makbule geçer

Takip ettiğim kadarıyla yöneticiler sürekli uğraşıyorlar sitenin altyapısıyla hatta Urum bir yorumunda siteyle ilgili bir altyapı değişikliği tarzı birşey yapıldığını ancak bu yeni sistemle bazı sorunlarla karşılaştıklarını çözmek için çalıştıklarını belirtiyordu aklımda kaldığı kadarıyla.Hatta siteye girerken bir ara sorun yaşıyordum 2. denememde girebiliyordum falan sonra çözüldü şimdi karşılaşmıyorum.Yani uğraşıyorlar sürekli mevcut sistemi en iyi hale getirmek için ve biraz masrafta yaptığını söylemişti bu iş için.Eminim bunada sıra gelir işleri rahatlarsa yoğun oluyorlar çoğu zaman.

Bizler pek bilgisayardan anlayan insanlar değiliz. Bu tür sorunlar için web masterımızla görüşüyoruz. Sizin şikayetlerinizi ona iletiyoruz. Bazen yapılabiliyor bazen yapılamıyor. web mastere ilettik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri