"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lütfen yardımcı olurmusunuz başıma gelen tuhaf olay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakan52400

Kayıtlı Üye
Her şeyi dün gece yaşadım arkadaşlar. İlk önce uyuyamadım 2 gibi dalmıştım o saatlerdi harelde, sonra 3gibi harelde annem kardeşimin üstünü örtmeye odaya gelmiş bende o arada rüya görüyordum sanırım korkmuştum birden ayağa kalkıp anne anne diye annemin üstüne koşmaya başlamışım, annemde korkmuş babama çagırmak için salona kaçmış bende takip edip elimle boğazını sıkmışım bunların hiç birini hatırlamıyorum sonra babam geldi beni tuttu yere yatırmış vurmuş ondan sonra uyandım kendime geldim ama kalbim küt küt atıyordu. Babam noluyo olum sana felan derken neyden söz ettiğini bilmiyorum ama annem anlattıktan sonra çok korktum. Hangi ara kalktım annemin uzerine kostum hatırlamıyorum sadece babamın beni kollarimdan tutup yere yatırıp vurdugunu hatirliyorum sanki o ara uyanmistim uykudan. Ondan sonra 2 Ayetel Kürsi 5 nas, felak okuyup yattım çok rahat uyumuştum hatta çokta güzel rüya gördüğümü hatırlıyorum. 17 yaşındayım ve bu başıma ilk defa geliyor yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar... Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

O anki uykunuzun derinligi ile alakali bir sey yasamissiniz, yani uyanamamissiniz zihin olarak fakat fiziki hareketleriniz olmus, bu yüzdende hatirlayamiyorsunuz mevzuyu, korkacak yada endiselenecek bir sey yok, bir cok kisi uyurgezerdir ve ciddi anlamda fiiler ortaya koyarlar ve sabah bunlari hatirlayamazlar.

O anki uykunuzun derinligi ile alakali bir sey yasamissiniz, yani uyanamamissiniz zihin olarak fakat fiziki hareketleriniz olmus, bu yüzdende hatirlayamiyorsunuz mevzuyu, korkacak yada endiselenecek bir sey yok, bir cok kisi uyurgezerdir ve ciddi anlamda fiiler ortaya koyarlar ve sabah bunlari hatirlayamazlar.

Beni korkutan ilk defa böyle bir şey olmasıydı ailemde de daha önce uyur gezer olan biri de yok, görüşünüzü paylaştiğıniz için teşekkür ederim.

Tekrarlanırsa bir psikologa gidin.Allah korusun kardeşiniz varmış aynı odada.Birisinin boğazını yine istemeden sıkabilirsiniz.Psikologa görünmenizde fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri