Lütfen yardımcı olur musunuz

bilmemkimim

Kayıtlı Üye
Dün gece yaşadığım olaydan bahsetmek istiyorum kısaca. Ben bu olayı iki senedir yaşıyorum dualar ile durdurmaya çalışıyordum ama artık dün gece ki üst seviyeydi gece üç gibi uykum geldi ve kedimi odama alıp uyumaya gittim ev arkadaşımla yaşıyorum odadan 15 dakika sonra kedimi kovarak odadan çıkarmışım normalde asla kedime git bile demem bağırmam arkadaşım da şok olmuş ben hatırlamıyorum bağırdığımı zaten sonrasında ise uyuduğumu hatırlıyorum tüm vücudum uyuşuk bir şekilde uyandım gözlerim hafif aralıydı kendimdeydim sonrasında boğazıma çöktü beni boğmaya çalıştı ve saçı vardı saçından tutup çektim tırnaklarını elime geçirdi en son gücümü toplayıp dua ettim ve gittim odadan çıktım su içtim arkadaşım odadan sesler geldiğini cama vurma sesleri olduğunu korktuğunu ne olduğunu sordu bana bende olayı anlattım sonrasınsa boynumu ve kollarımı konrol edince boynumda boğma izleri ve kolumda tırnak izleri vardı şok olduk ilk defa bu derece kötü yaşadım kimseden yardım alamıyorum ne yapmam lazım psikoloğa gittim bu durum için ama hiç bir sorunum olmadığini söyledi

Geri