Arkadaslar lütfen.bu tepkinizi anlayamiyorum.bu sitenin güzelligi ve sicakligida cesitli inanclari icerdigi icin degilmi??? ben bu sitenin bu yönünü cok seviyorum.tmm belki bizim inancimiza ters düsebilir,ama bu yüzden birini neden üzüyoruzki?? ne demisler.bir sey icin bilgin yoksa,fikrinde olmasin.o arkadasimiz ona inaniyorsa,birakalimda onun inancinda olanlar ona yardim yapsin,bize aradan cekilmek düser.umarim derdine bir care bulunur.basarilar.:nopity:
bende gerçekten bu yazdıklarınızı tasvip etmiyorum , inancımıza ters düşebilir , karışmayalım bu bence hiç olmadı sayın arzuhal, samimiyetinize ve iyi niyetinize şahsen inanıyorum ama kurulan cümlelerimize biraz daha dikkat etmemizde fayda var, sizin inancınızı bilmiyorum ama sanırım müslümansınız , islamiyette , yanlış yolda giden bir kardeşimizi, yanlışlarıyla bırakmak , ne insanlığımıza ne de dinimizin bize öğrettikleriyle pekişmez.
müslümanların görevi sadece ibadet etmeki, namaz kılıp , oruç tutmakla bitmiyor, islam sorumluluk sahiplerine , yükümlülükler verir, sen yazı yoluyla kitlelere ulaşıyosan , yazdıklarınla yön gösterici olmalısın, diğer bir arkadaşımız , başka bir metod la insanlara ulaşıyorsa o kişide kullandığı metodu, islamın ölçülerini baz alarak, her insana doğruyu öğretebilecek şekilde sunmalıdır. ister kabul edin , ister etmeyin , bence her müslüman yükümlüdür , islamiyetin güzelliğini , anlatmakla yükümlüyüz, göz göre göre , yanlış yolda olanların , yanlışını , birkaç kişiye kötü olmamak için söylememek, bence en büyük kötülüktür.