Estafurullah.. Gerçi çok kere söyledik ama, evet kendi bilir. Farkındadır yani. Hem içsel yolculuğunda hem de kendinde oluşan bazı farklılıklarda kişi zaten anlayacaktır.Yeşil Çingene ben cadılıkla alakalı biri değilim ama merak ettiğim bir şey var. bir cadı cadı olduğunu nasıl anlar, nasıl keşfeder, çocukluğundan mı gelir bu farkındalık? merakımdan soruyorum lütfen mazur görün...
Rica ederim biz de teşekkür ederizanladım çok teşekkür ederim çok şey öğreniyorum forumdaciddiyetiniz, kaliteniz için ayrıca teşekkür ederim
![]()
hahatabiki zarar vermiyoruz.en azından ben vermiyorum.Ama benim hayatımda herşey güllük gülüstanlık değil.Bilmem biliyormusunuz ama bazı cadılar grup halinde çalışırlar bnden çok daha güçlü 5-6 kşiden oluşan bir cadı topluluğuyla karşı karşıyayım.Benim çok güçlü olduğumu ve benim güçlerimi ve hayatımı kısacası benim olan herşeyi istedilerini söylüyorlar ve ben kendimi ve arkadaşlarımı korumak zorundayım.ben doğal bir cadıyım.Ve düşünce güçleri ile ilgili büyüleri yapa biliyorum.Çok yakında bu cadı grubuyla aramızda büyük bir savaş başlayacak.Yeşil çingene ve diğer arkadaşlar lütfen yardım edin.Çünkü bu cadılar bizim gibi değil yanlızca kötülük için çalışıyorlar. ne olur size yalvarıyorum.(bu cadılar kızlı erkekli bir grup ve benden istdiklerini bnm yakın bir arkadaşıma rüya olarak gönderiyorlar.ne olur yardım edn)
sevgili wiccan evt kesinlikle istesek de zara veremiyoruz ama bunlar biziz onlar yani bnm sizden koruma büyüsü istememe sebb olan kişiler bizim gibi değiller onlar sadece kötülük için çalışıyorlr ve bnm anlamadığm bir biçimde bana takıntlılar ltfn yardm edinnn :/