"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lütfen yardım edin!

King-Of-Stellar

Kayıtlı Üye
Eskiden hayatım güzeldi. Arkadaşlarım vardı, sevenlerim vardı. 3-4 yıldır bir gariplik oluyor. Nerdeyse şimdi bir tane bile arkadaşım yok. Sevenlerim beni daha sevmiyorlar. Hepsi bana karşılar. insanlardan uzaklaşıyorum ve zamanla daha kötüye gidiyorum. Bir işe girdiğimde 3 günden fazla devam edemiyorum. İşlerim hep iyi giderken şimdi tersi işlerim iyi gitmiyor. Sizce bu ne ola bilir ve ne yapmalıyım?

Acaba başkalarının mı size karşı tutumu değişti, yoksa siz mi değiştiniz de farkında değilsiniz?

Bence her ikiside ama ben kötülüğe değişdiğimi zannetmem. Din konusunda düşüncelerim çok değişti. Ama dinsiz değilim müslümanım.

Allah tarafından şefkat tokadı yemiş olabilirsiniz belirtiler o yönde.Bir an önce kendinizi toparlayın.Size bir yol önerecem.Bu gece sabah namazına kalkın huzurla ezan sesini dinleyin.Sonra usuluyle abdest alın.Sonra tadil-i erkanıyla namazınızı kılın.Sonra secdeye yatın ve düşünün;gözyaşlarınızı engellemeden.Neler yaptığınız,karşılığında neler olduğunu;Allah'ın sonsuz rahmetini düşünün ve elleriniz semaya kaldırın.Unutmayınki her şeyin hayırlısını veren Allah'tır.

Allah tarafından şefkat tokadı yemiş olabilirsiniz belirtiler o yönde.Bir an önce kendinizi toparlayın.Size bir yol önerecem.Bu gece sabah namazına kalkın huzurla ezan sesini dinleyin.Sonra usuluyle abdest alın.Sonra tadil-i erkanıyla namazınızı kılın.Sonra secdeye yatın ve düşünün;gözyaşlarınızı engellemeden.Neler yaptığınız,karşılığında neler olduğunu;Allah'ın sonsuz rahmetini düşünün ve elleriniz semaya kaldırın.Unutmayınki her şeyin hayırlısını veren Allah'tır.

Bu açıklama çok isabetli ben kendim için de okudum. Teşekkür etmek için yazıyorum.
Onca şeyi düşündüm bunca zaman ama bu aklıma gelmemişti doğrusu.

Söylediğiniz tedavide aslında tek çözüm. Kişi kendisini ve içinde yaşadığı sorunları bulmak istiyorsa,
ÖNCE KENDİSİNDEKİ ARIZALARI FARKETMELİ diye düşündüm.

Benzer şeyleri çok düşünmüş olmama rağmen, bu derece net algı içerisnde olmamıştım.
Teşekkür ediyorum.

Rica ederim.Yardımcı olabildiysem ne mutlu ki bana...

Moderatör tarafında düzenlendi:
sevgili kardeşim üzülme der mevlana istediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir yada olmaması gerekiyordur, hayat bir sınav belki buda senin 50 puanlık sorundur saygılar...

belki dedikleri olabilir belkide Allah c.c. sadece seni bir sınav yapıyodur (unutma yalnızlık en büyük sınavlardandır ) sadece bunu atlatmaya çalış ve Allah'a sığın umarım seni sevecek birisi yollayacaktır allah karşına allah sanada sabır versin yardımcın olsun

Geri