Kupaslı
Kayıtlı Üye
merhaba. İnşallah bana yardım edecek biri çıkar kendimi çok kötü hissediyorum. En başından anlatmak istiyorum. Ben üniversiteye başladığım yıl sınıf arkadaşım olan (o zamanlar bana çok itici ve smarik gelen) biri ile 2. sınıfta sevgili oldum. Lise 2 den beri süren ilişkim bi anda bitti. Bitiren ben oldum ve ondan bi anda sogudum. Hem de o benim ilk sevgilimdi ve çok aşıktım. Bitti bana yalvardı ama dönmedim. Sınıf arkadasim olan S ile evlerimiz çok yakindi ben de eski sevgilim çok kıskanc olduğu için kız arkadaslarim bile yoktu görüşmedim kimseyle. Ayrilinca hiç arkadaşım kalmadı. S ile ders çıkışları beraber yürüdük. Siyasi düşüncemiz dışında ortak bi yönümüz yoktu. Sıradan bi arkadaş.(sevgili olduktan sonra bana ilk günden beri aşık olduğunu söyledi.) Eski sevgilim ile ayrıldıktan sonra S i hiç düşünmediğim gece rüyamda onunla sarildigimizi gördüm. Ona bi anda bi şeyler hissettim. Neyse biz konusup görüştük. Bana o da beni rüyasında gördüğünü sonra benim için istihare namazi kildigini söyledi. Sen beni sev diye Ya vedud çektim dua ettim dedi. Şu an 3.yılımız ama bana karşı o kadar hatası oldu ki beni üzmekten başka birşey yapmiyor. 1 ayın 1 haftası mutlu değilim. Herkes nasıl katlandığımı düşünüyor. Beni azaliyor sürekli eşya gibi davranıyor. Emirler yagdiriyor yalanlar söylüyor umursamıyor.... Ama her ayrıldığımda istemeden dönüyorum. Yine bi gün beni uzdugunde yeter dedim kapıdan ciktim ve ayaklarım goturmedi beni. Döndüğümde bana büyü yaptırdın mı dedim. Dalga geçer gibi evet yaptım dedi gül agacina at nalı gömdum dedi ben tepki gosterdim şok oldum. bu defa şaka yaptım dedi inkar etti. Hem çok günah cennet kapısı kapanir dedi hem yaptıysam ayrıldıgimizda bozdururdm dedi. Ama araştırdım böyle bir bağlama buyusu varmiş. Yine bir şok oldu. Onunla el ele dolaşırken 2 yıllık ayetel kursi kolyem düştü kirildi. Namaz kılıp dua etmek kismet olmuyor. Çok mutsuzum. Onunla birliktelik yasamadim ama çok günah isledim. Uyudum uyandım defalarca. Hala vicdanim çok rahatsız. Rüyamda 3 harflilerin varlığını hissettiğimi söylüyorum bi damla yaş geliyor gözümden. Ben bu kadar gurursuz değilim. Ama neden ayrılamiyorum. Acaba üstümde büyü var mı bilmiyorum. Onu sevmiyorum ama kurtulmak istiyorum. Falciya günah olduğu için gitmek istemiyorum. Lütfen yardım edin Hatayda bildiginiz biri var mı? Ne yapabilirim çok cahilim