"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

lütfen yardım edin (MUSKA)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mebruke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mebruke

Kayıtlı Üye
ben geceleri uyuyamıyor ve çok korkuyorum diye arkadaşıma anlatırken annesi geldi ve bizi dinledi bebim muska yazan tanıdığım var gidelim dedi ve gittik. bana sorular sorup muskasını yazdı anlattıklarıma da inanmadı yok olmaz öyle şeyler dedi.muskayı yazdı bide kaplayıp diktik hiç çıkarma dedi büstiyerine dik bayrama kadar dursun sonra gel iyi yada kötü geldi diye bildir. ilk gece yatağımın çevresinde siyah hareketli öbekler vardı. duvarda perdede dolaşıp duruyorlardı. sinirlerim yıprandığından dolayı ilaç kullanıyorum onun etkisindendir dedim takmaya devam ettim. sabahında kontrol ettim oradaydı. istediğim yere varmadan önce tekrar kontrol ettim düşmüştü. bende iki muska vardı biri cevşen kuran olan diğeri bu adamın yazdığı yerinde yeller esiyordu. lütfen yardım edin...

Adam güvenilir birimi birde inanmamış.Muskalarla uğraşıyor birde anlattığına inanmayıp yetmiyo muska yazıyor.peki muskayı taktığında dahamı kötü oldu zaten kayıpmış galiba.Belkide başka bir amaç için yazılmıştır o muska.Annene söyle bence hemen yeni bir muska yaptırın başka birinden.

Muskayı takacaksınız, daha kötü olacaksınız, iyileştirmek için daha çok, daha çok para alacak. O adama bir daha gitmeyin. Büyü olmayan adama büyü yapar bunlar.

evet para almıycak hayır için yapıcak biri daha güvenilir.adama gittiğinde dahamı kötü oldu ?

açıklamalarım olacak okuyun

1- konuyu acan arkadasımız muska karslılığında bir odeme yaptığını yazmamış neden direk felaket tellallığı yapıp panik ortamı yaratıyorsunuz

2- gece karşılaştığınız olaylar gölgeler vs muskayı takınca mı oldu yoksa daha önce de var mıydı ?

Parasız hayır için yapan birimi ? Bir çıkarı vardır bence.

Karşılıksız yaptırılan uygulamalar ya işe yaramaz yada yapan veya yaptıran kişiye baş ağrısı, mutsuzluk vb. şekilde geri döner diye biliyorum.
Uygulamanın karşılığını sağlayacak bir bedel vermeniz gerekir.

Almadan vermek Allah'a mahsustur.

Bu işleri bilen gercek bir CİNdara git o kişi yalan yere yapmış sana aç onu suya bırak

arkdaşlar zaten adam muskayı werirken onların geliceğini biliyordu bilebile yazdı o muskayı gelenlerde adamın varlıkları olabilir muskayı gei getirtmeleri ve bayan arkadaşımızında bunu görerek daha çok korkmasını sağlıycaktı ki arkadaşımız onun eline düşücekti kolayca böylelikle.bu benim fikrim siz ne dersiniz bilemem.Saygılarımla

bence sen muskayı falan boşver cesaretini topla ve onları izle veya iletişim kurmaya çalış ... cesaretin kırıldığında kötü olur ama emin olduğunda artık onları izlerken korkmemeya başladığında iletşim kurmaya çalış... bence en kolay böyle gitmelerini sağlarsın sadece cesaret gerek

keşke banada böyle şeyler olsa... gerçi bi kere oldu sanırım ama ben karşı tarafı korkutttum ... her işte cesaret anahtardır

Geri