"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

lütfen yardım edecek varmı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan er642
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

er642

Kayıtlı Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin beş yıl önce bir hoca ile tesadüfen tanıştım sohbette bakmasını istediğimde sende büyü var demişti ilk ciddiye almadım ara ara rahatsızlanıyordum işler tersine gidiyordu ama ben büyü değildir kim yapacak diye düşünürken bu yaz dan beri uyku uyuyamaz oldum geceleri hep uyur uyumaz bir varlıklar geliyor hep aynıları yanımda konuşuyorlar beni fiziksel olarak çekiyorlar uyandıgımda yaptıgı hareketin agrısını gercekten cekiyorum korkutuyorlar bende yataktan fırlıyorum sadece fırsat bulursam gündüzleri uyuyabiliyorum eşim ve oğlum ben yokken evde birileri geziyor gölgeler görüyoruz sana benzettik sen geldın sandık diyorlar bu sıralar arttı onlarda zor durumda her aksam yatsıdan sonra nefes bile alamıyorum saatlerce göğsümde baskı nefesim daralıyor kalbim fırlıyacak gibi oluyor bayılmalar oldu bende hastaneye gittim girmediğim cihaz tahlil kalmadı hiçbir sorunum yok dedi doktorlar bende biri vesilesiyle bir hocaya göründüm hoca büyü var dedi yaşadıklarımı aynen anlattı bozulması gerek dedi yalnız hoca bu büyü ne 30 bine ne kırk bine bozulacak büyü dedi 50 binlira para istedi şu anda iyice zordayım zaten binlira maaş alıyorum istediği parayı bulmam imkansız lütfen bana yardım edecek biri varmı lütfen yardım edin

Psikolojik rahatsızlıklar büyüsel belirtilerle çok benzerlik gösterir.Öncelikli olarak iyi bir psikiyatri uzmanına görünmenizi tavsiye ederim .büyü yapmak da öyle kolay birşey değil teşhis koymak gibi.

eğer büyüyse yada musallatsa git bir hocaya kesin o şarlatandır çünkü okadar para almak niye bir insanın canından kıymetlimidir ama tabi iftira atmıyalım başka hocalar ara başka yerlere git hala dururken hac malzemeleri satan yerlerde kolye cevşen bulunur onlardan birtane al tak korkmaya başlayacaklardır senden nas,felak,ayet el kürsi, dualarını özellikle oku ve abdestsiz ve tabi gusülsüz hiç gezme. ve en önemlisi hiçbirisinden korkma

Birde şöyle bir şey okumuştum ben. Sadece para kazanmak isteyen paragöz ama bu işleri bilenler sırf para kazanmak için büyü olmayan adama büyü yapar sonrada büyü yapar dermiş bu olabilir belki. Tabi bu benim düşüncem

Sevgi ve Sıcakla (Havalar çok soğukta :D)

Degerli Kardesim,

para istiyen bir hoca sana asla yardimci olamaz.
Senin yasadiklarini aynen bende birkac yil önce yasadim.
Aksamlari uyuyamaz nefesim kesilir hastaneye gelince korkudan bir eser kalmazdi.Ucaga binemez disariya tek basima cikamazdim.Yazin elimde bir sise su olmadan kapinin önüne cikamaz arabaya ise yanliz ölsem binemezdim.
Sonradan Rabbime yönelmeye basladim ve Ona (c.c.) siginmaya basladim.Yavas yavas korkular ve etkenler dökülmeye basladi Allahin (c.c.) izniyle.
Bu esnada iki Allah (c.c.) dostu ile beni tanistirdi Rabbim.Birisi ile Rabbime sımsıkı sarilmami digeri ise bana Allahin (c.c.) izni ile nedenlerini (Büyü yapilmis) anlatti ve sifa bulmamda vesile oldu.

Bu durumda sana tavsiyem kendini Allaha (c.c) teslim edip ondan yardim dilemen olucak ve sabirli olman sart.Benim kardesim yaklasik 1-2 sene önce öyle bir musallata nail olmus ki, artik onlari evin birer ferdi olarak görmek zorunda kalmisdi.Yasadiklarini bize anlatiginda bizim ki yaninda sinek gibi kalir.Ama sabrin sonu selametir ve sonuc olarak Rabbimizi onada yardimci olucak vesileyi karsisina cikardi.

Allah (c.c.) yardimcimiz olsun!!!

P.S.: Sorun olursa buraya yaz insallah yardimci olabiliriz

Gece rüyalarında yüksek bir yerden düştügün oluyormu?
Karnının üstünde yanma oluyormu?
gözünü kapattıgında gözünün önüne göz veya gözler geliyormu?
kulaklarında cınlama oluyormu?

bunlar cinlerin musallat oldugu kişide meydana gelen belirtiler...

Degerli Kardesim,

para istiyen bir hoca sana asla yardimci olamaz.
Senin yasadiklarini aynen bende birkac yil önce yasadim.
Aksamlari uyuyamaz nefesim kesilir hastaneye gelince korkudan bir eser kalmazdi.Ucaga binemez disariya tek basima cikamazdim.Yazin elimde bir sise su olmadan kapinin önüne cikamaz arabaya ise yanliz ölsem binemezdim.
Sonradan Rabbime yönelmeye basladim ve Ona (c.c.) siginmaya basladim.Yavas yavas korkular ve etkenler dökülmeye basladi Allahin (c.c.) izniyle.
Bu esnada iki Allah (c.c.) dostu ile beni tanistirdi Rabbim.Birisi ile Rabbime sımsıkı sarilmami digeri ise bana Allahin (c.c.) izni ile nedenlerini (Büyü yapilmis) anlatti ve sifa bulmamda vesile oldu.

Bu durumda sana tavsiyem kendini Allaha (c.c) teslim edip ondan yardim dilemen olucak ve sabirli olman sart.Benim kardesim yaklasik 1-2 sene önce öyle bir musallata nail olmus ki, artik onlari evin birer ferdi olarak görmek zorunda kalmisdi.Yasadiklarini bize anlatiginda bizim ki yaninda sinek gibi kalir.Ama sabrin sonu selametir ve sonuc olarak Rabbimizi onada yardimci olucak vesileyi karsisina cikardi.

P.S.: Sorun olursa buraya yaz insallah yardimci olabiliriz

Hoca para istediyse illa kötü olacak diye bir kural yok.Parayı neye kullanacağını sorarsınız detayını öğrenirsiniz.GErçekten çözümlenecek zor bir uygulama varsa malzeme fiyatlarından haberiniz var mı?Ki bu durumda konuyu açan üyenin de nasıl çevresi varsa ona gene aynı miktarlarda para ödeyerek bu denli kuvvetli büyü yaptırmış birileri!!!Gerçekten elle tutulur şeyler o kadar üç dua iki mürekkep hoop bitti gitti ile olmuyor ki.Daha doğrusu oluyor bazı şeyler ama bahsettiğiniz belirtiler kadar birşey olmaz o kadar basit uygulamalardan.

Gece rüyalarında yüksek bir yerden düştügün oluyormu?
Karnının üstünde yanma oluyormu?
gözünü kapattıgında gözünün önüne göz veya gözler geliyormu?
kulaklarında cınlama oluyormu?

bunlar cinlerin musallat oldugu kişide meydana gelen belirtiler...

Bu bahsettiğiniz maddelerin üç tanesi astral seyahat ile de ilgili,dolayısıyla kesin cin vakası diyemezsiniz bunlara bakarak.

Hoca para istediyse illa kötü olacak diye bir kural yok.Parayı neye kullanacağını sorarsınız detayını öğrenirsiniz.GErçekten çözümlenecek zor bir uygulama varsa malzeme fiyatlarından haberiniz var mı?Ki bu durumda konuyu açan üyenin de nasıl çevresi varsa ona gene aynı miktarlarda para ödeyerek bu denli kuvvetli büyü yaptırmış birileri!!!Gerçekten elle tutulur şeyler o kadar üç dua iki mürekkep hoop bitti gitti ile olmuyor ki.Daha doğrusu oluyor bazı şeyler ama bahsettiğiniz belirtiler kadar birşey olmaz o kadar basit uygulamalardan.

Degerli Kardesim,

dogru dediniz para istiyen her hoca kötü degildir sözümü geri aldim.Para istiyen her hoca, sahibinden lütfedilen nimet karsiliginda maddi cikar saglamaktadir, bu herhalde daha dogru olucak.Sayet elde ettigi nimetler icin para ödediyse o baska....
Dediginiz üc dua iki mürekkep ile olamdigida dogru, sadece verilen nimet Allah´dan (c.c.) ise, bir dua bile yeterli oluyor.
Ben buna birebir sahit oldugum icín söyledim, lütfen yanlis anlasilmasin.
Sonucda herkesin secimi kendisinedir.

böle bişeyler yaşıyorsanız çözümü ayetel kürsü 7 defa okuyup sağ omuz sol omuz üstüne yatağına odana üfle bende sürekli rasız ediliyorum ve anlatığım zmnlarda aileme çok kötü şeyler oldu 7 defa okursan ayetel kürsü Allah C.C izniyle yanına hiç bişey yaklaşamaz bide nas ve felak süreside okursan daha iyi olur ondan sonra en güçlüsü gelse hiç bişey olmaz Allah izniyle tabi cinlerin bulunduğu yerde tuvaletini fln yapmıcan banyo yaparken girerken besmeleyle gir tuvalete banyoda tuvaletini yaptıysan daha önce tövbe et sabah namazında Allah C.C izniyle sıkıntı dert kalmaz

Şimdi Dostum Her Hoca Aynı Değildir Paragözmüş Gittiğin Hoca Bide Diğer Hocalara Gitmeni Tavsiye Ederim...

Bide Konuyu İyi Araştırmalısın Oğlunun Psikolojisini de Bozmanı Tavsiye Etmem

paraya bak be okumayacaksın hoca olucaksın arkadaş :D anladığım kadarıyla bazı anormal durumlar yaşıyorsunuz yaşamaktasınız. peki başka hocalarada gittiniz mi? gidersenizde karşılarına normal sorunsuz öylesine gelmiş biri olarak çıkın bakalım aynı şeyler size denilcek mi? unutmadan bu hoca size böyle demeden öncede bu sorunları yaşıyor muydunuz yoksa sonradan mı yaşamaya başladınız bunları?

astral seyahat bilincli bir şekilde yapılır. bu tepkimeler gaflet halinde olan şeyler

yinede kesin çözüm icin hastayı görmek gerekiyor...

Astral seyahate çıkış için bilinçli bir şekilde bunu isteme şartı yoktur.Bilinçli de olur bilinçsiz de.İki türlü de siz astrale çıktığınızda nerede ne olduğunun zaten farkında olursunuz.Bazen bilmeniz görmeniz gereken birşey var ise (ister Allah tarafından ister evrensel olarak diye düşünün) astral seyahate üst benliğiniz izin verir ve siz hiçte o gece öyle birşey yapmayı planlamadığınız halde astral çıkış yaşarsınız.Uyanırken de biryerden rüyanızda genelde düşersiniz ve bazen de boyut farkından,beden dışı deneyim yaşamış olmaktan dolayı vücudunuzda kısa süreli yanmadonma-çınlama..vb olabilmektedir.

Dolayısıyla bu üç nedene (yazdıklarınızın biri hariç)bakarak varlık vakasıdır diyemeyiz.

arkadaşlar lütfen yardım edin beş yıl önce bir hoca ile tesadüfen tanıştım sohbette bakmasını istediğimde sende büyü var demişti ilk ciddiye almadım ara ara rahatsızlanıyordum işler tersine gidiyordu ama ben büyü değildir kim yapacak diye düşünürken bu yaz dan beri uyku uyuyamaz oldum geceleri hep uyur uyumaz bir varlıklar geliyor hep aynıları yanımda konuşuyorlar beni fiziksel olarak çekiyorlar uyandıgımda yaptıgı hareketin agrısını gercekten cekiyorum korkutuyorlar bende yataktan fırlıyorum sadece fırsat bulursam gündüzleri uyuyabiliyorum eşim ve oğlum ben yokken evde birileri geziyor gölgeler görüyoruz sana benzettik sen geldın sandık diyorlar bu sıralar arttı onlarda zor durumda her aksam yatsıdan sonra nefes bile alamıyorum saatlerce göğsümde baskı nefesim daralıyor kalbim fırlıyacak gibi oluyor bayılmalar oldu bende hastaneye gittim girmediğim cihaz tahlil kalmadı hiçbir sorunum yok dedi doktorlar bende biri vesilesiyle bir hocaya göründüm hoca büyü var dedi yaşadıklarımı aynen anlattı bozulması gerek dedi yalnız hoca bu büyü ne 30 bine ne kırk bine bozulacak büyü dedi 50 binlira para istedi şu anda iyice zordayım zaten binlira maaş alıyorum istediği parayı bulmam imkansız lütfen bana yardım edecek biri varmı lütfen yardım edin
slm kardeşim sana büyü çözme değilde büyüyü etkisiz kılma yada hasararı en aza indirme yollarını anlatacağım. ( konuyu büyü var diye ele alacağım ancak ilk olarak uzman bir yardım almanı tavsiye ederim.) birincisi evde kuran okunacak ama okumak için değil iman edilip okunması okunmaktan zevk alınarak okunması lazım. ikincisi boy abdestiniz her zaman yerinde olucak. üçüncüsü özellikle ekmek türleri ( bugday, yulaf gibi ) gıdalara hürmetsizlik yapılmayacak( yatakta yenmesi, el ayak altında olması yada çöpe dökülmesi gibi) dördüncüsü felak , nas, ayetül kürsü, fatiha , ihlas gibi süreleri her zaman okuyun.

Sizde büyü olup olmadığını uzaktan teşhis etmek zor.Eğer üzerinizde büyü olduğunu düşünuyorsanız,21 defa Yasin suresi okunarak, her mübin de Yunus suresi 81. ayet okunarak nefes edilir.Fatiha,Ayet-el kürsi,İhlas,Felak ve Nas sureleri 70 'er defa okunur ve gerekirse 3 gün devam edilir.Bir bardak suya 7 Fatiha ,7 Ayet-el kürsi,11 İhlas,11 Felak,11 Nas sureleri okunur ve içilir.7 Fatiha, 7 Ayet-el kürsi,7 kere Tövbe suresinin 81. ayeti,7 kere Kureyş suresi okunur.Defne yaprağı buhur edilerek Yunus suresinin 81 .ayeti 70 defa okunur.Bakara suresinin tamamı 1 ya da 3 defa okunur.33 defa Fetih suresi okunur.

Çok geçmiş olsun.Evdeki nazar boncuklarını kaldırın.Küçük kuranlar oluyor ya onlardan birini boynunuza takın evin her odasında kuran olsun.Abdestsiz dolaşmayın namaza başlayın.Her gün yarım saat bile olsa kuran okuyun ama içten okuyun.Felak,nas,ihlak okumaya başlayın girdiğiniz odada.50 Bin tl malzeme hayatta tutmaz başka hoca bulun hem büyülerin fiyatımı varmış ki?Tövbe tövbe.Doğru düzgün bir hoca ile bu işi çözersiniz.Sadece benim dediklerimi yapmayın bunlar geçici çözümler biz günü kurtarıyoruz.Umarım yakın zamanda kurtulursunuz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri