arkadaşlar lütfen yardım edin beş yıl önce bir hoca ile tesadüfen tanıştım sohbette bakmasını istediğimde sende büyü var demişti ilk ciddiye almadım ara ara rahatsızlanıyordum işler tersine gidiyordu ama ben büyü değildir kim yapacak diye düşünürken bu yaz dan beri uyku uyuyamaz oldum geceleri hep uyur uyumaz bir varlıklar geliyor hep aynıları yanımda konuşuyorlar beni fiziksel olarak çekiyorlar uyandıgımda yaptıgı hareketin agrısını gercekten cekiyorum korkutuyorlar bende yataktan fırlıyorum sadece fırsat bulursam gündüzleri uyuyabiliyorum eşim ve oğlum ben yokken evde birileri geziyor gölgeler görüyoruz sana benzettik sen geldın sandık diyorlar bu sıralar arttı onlarda zor durumda her aksam yatsıdan sonra nefes bile alamıyorum saatlerce göğsümde baskı nefesim daralıyor kalbim fırlıyacak gibi oluyor bayılmalar oldu bende hastaneye gittim girmediğim cihaz tahlil kalmadı hiçbir sorunum yok dedi doktorlar bende biri vesilesiyle bir hocaya göründüm hoca büyü var dedi yaşadıklarımı aynen anlattı bozulması gerek dedi yalnız hoca bu büyü ne 30 bine ne kırk bine bozulacak büyü dedi 50 binlira para istedi şu anda iyice zordayım zaten binlira maaş alıyorum istediği parayı bulmam imkansız lütfen bana yardım edecek biri varmı lütfen yardım edin