"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

lutfen gorus ve cevaplariniz onemli tedirginim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merlinx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merlinx

Kayıtlı Üye
Oncelikle aciklamayla baslayacagim arkadaslar 3-4 yillik bir ugrasim var paranormal olaylarla ama surekli devam eden bir calismam yok onceden ugrasirdim birkac aydir ugrasmiyorum bu islerle sadece 1 hafta once lusid denedim oylesine. Kucuk bir duru goru tecrubem olmustu astral seyahat telekinezi ve lusidlede ugrastim konumuza gelecek olursak 2 gun once dayanilmaz bir bas agrim oldu cildiriyordum ampul yandi sondu birkac kez ve bugunde sinirlendigim uzuldugum birkac sey oldu yine ampul yandi sondu ve az oncede oldu ampulde bir sorun mu var diye dusundum ama diger ampullerdede oldu herhangi bir enerji calismam yok ve tedirgin oldum gorus ve cevaplarinizi bekliyorum sebebi nedir

geçmiş yıllardan hatırladığım kadarı ile bu tür şeylerin olması normal astral telekinezi vs uğraşıyorsanız :)

Bazen ampulde değilde duyda yani ampulün girdiği metal bölmede sorun olabiliyor yada voltajdan da kaynaklanabiliyor. Enerji kontrolsüzlüğü yaşadığınızın tek kanıtı olarak ampul yanmaları varsayamayız tek bu sonuçtan yola çıkarsak çoğu kişi kendine pay çıkartıp her ampul yanmasında kendinde enerji patlaması olduğunu düşünebilir.Elektrikli aletler de bozulma veya çevrenizdeki kişiler üzerindeki etkileriniz yada yaşamınızdaki olayların gidişat yönüde enerjinizi kontrolsüzlüğünde araştırılabilecek sonuçlar arasında. Enerji çalışmalarınız yoksa bu tür şeyler raslantısal olabilir.Evrendeki herşey enerji üzerine kurulu ve bizlerde.Her insan evrenden enerji alıp tekrar enerjiyi geri vermekte bu devirdaim ölene kadar devam etmektedir.Bazen çakralarda oluşan blokajlar bu enerjini devirdaim hareketini bozup bize rahatsızlık olarak kendini gösterir.Bu enerji dengesizliğinin nedenide yaşadığımız ruhsal psikolojik sorunların çözüme ulaştırlmamasından oluşan o çakraya ait blokajlardır.Sitede bu konularla ilgili paylaşımları göz atmanzı faydalı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri