"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lutfen bir akil verin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dugur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dugur

Kayıtlı Üye
Merhaba sevgili uyeler, siteye sirf aklimdaki soru isaretlerine cevap bulabilmek korkularimla yuzlesebilmek icin uye oldum.
Anlatacagim mesele kiz kardesimle ilgili. Kendisi belirli bir suredir bazen insan silueti seklinde bazense patlayan beyaz isiklar seklinde birseyler goruyor. Gordugu bu seylerden korkmadigini soyluyor bana ama rn son icimi urperten bir olayi sizlerle paylasmak istiyorum; kendisi anneannemin bize kursun dokturmek istemsesi sebebiyle eve cagirdigi bayanin arkasinda bir bebek silueti gordugunu soyledi bana. Hanimefendinin gecmosinde dusugu yahut olen bir bebegi oldugundan suphelendigini soyledi. Ben once inanmayip o hanimefendiye sormasini istedigimde hanimfendinin 27 sene evvel bir bebegi oldugunu ancak 20 gunlukken vefat ettigini soyledi.
Kardesim bu hanimefendiyi tanimiyor ve bilmesi imkansizken, boyle bir tecrubeyi neden yasamis olabilir?
Fikirleriniz nelerdir? Lutfen bana akil verim.
Simdiden cok yesekkur ederim her birinize.

Sayin Urumhamatahayil, ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim. Ozellikle arastirmalarimda sizinle irtibata gecmek istemistim.
Bana korkulacak birsey olup olmadigi konusunda net bir cevap verebilir misiniz?
Ayriyetten gordugu bu siluetler nedir tam olarak?
İlginiz icin gercekten ne kadar tesekkur etsem az..

Ek olarak belirtmek isterim ko zaman zaman gordugu siluetlerin siyah renkte oldugunu da soyledi. Siyah ve beyaz siluetler neyi temsil etmekte?

Sizin için korkulacak bir şey olabilir, bilinmezlik korkutur insanı, kardeşiniz korkmuyordur, çünkü bunları daha önce yaşadığı için ona normal geliyordur.

Bunlara enerjiler. Örneğin bir kadının arkasında çocuk görmesi durumundaki olayda kadının üzerinde ölü enerjisi asılı kalmış, enerji bağı temizlenmemiş, kardeşinizde bunu bir çocuk olarak görmüş.

İnsan şekillerini nerede ve ne zaman gördüğüne göre değişir. O yüzden net bir cevap veremeyeceğim.
Patlayan beyaz ışıklarda aynı şekilde, eflüv olabilir, psişik radyasyon olabilir, aura olabilir, melek olabilir.

eEer merak ettiğiniz bunlar hayalet mi ise hayır. Hayalet diye bir fenomen yoktur. Fiziki beden öldüktenten sonra ruh beden bu dünyadan ayrılır. Ruh bedenin bu dünyada yarım kalmış işleri vardır bu nedenle hala aramızda dolaşırlar ifadesi bir mittir. Eğer zamanında yapılması gereken şeyi insan yapmazsa, ruhu yapmaz. Çünkü ruhun artık dünyadaki işlerinden daha mühim işleri vardır.

Eğer bunlar cin mi diye merak ediyorsanız bilmiyorum olabilir. Eğer cinleri görme yetisi varsa onları da görüyor olabilir. Fakat her gördüğünün cin olduğunu sanmıyorum.

Herhangi bir sekilde irtibat kurabilip kuramadigi konusunda hicbir aciklama yapmadi. Zannedersem irtibat kurma sozkonusu degil.
Zarr gorme gibi bir durumumuz olabilir mi?

Geri