"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lusid yeteneğim geri gelsin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merlinx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merlinx

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu siteye aradığım şeyleri çoğunlukla bulduğum için daha yeni üye oldum.
Eskiden yani daha küçük bir çocukken çok sık rüya görürdüm ve rüyada olduğumun farkına varır kendime herhangi bişey saplar yada vurarak uyanırdım. Şimdilerde böyle dolanırken bunları gördüm ve önceden yaşadıklarım aklıma geldi. Artık lusid değil normal rüya bile göremiyorum neredeyse. Nasıl tekrar bu özelliğimi kazanabilirim

banada böyle olmuştu bu yeteneğimi kaybettiğimi düşünüyordum.Ama sonra düzeldi inşallah seninkide düzelir.Birde bu yeteneğini hiç kaybetmediğini düşün.Bir üyenin bana dediği gibi aklını bunla doldurma zihnini serbest bırak.

banada böyle olmuştu bu yeteneğimi kaybettiğimi düşünüyordum.Ama sonra düzeldi inşallah seninkide düzelir.Birde bu yeteneğini hiç kaybetmediğini düşün.Bir üyenin bana dediği gibi aklını bunla doldurma zihnini serbest bırak.

Tamam teşekkürler umarım işe yarar. Peki sizin uyguladığınız herhangi bir teknik var mı ?

ben bir teknik uygulamıyorum:) çünkü istemsiz görüyorum.Özellikle görmeye çalışmıyorum.

Daha öncede denemiştim kahve içmeyi. Rüya görmeyi sağladığını söylemişlerdi ama olmadı. Sizde oluyor mu ?

Ben kahve içip yatınca sabaha kadar rüya görüyorum. Uyanıyorum yatınca rüya görmeye devam ediyorum.

Uykumu hiç alamıyorum ama rüya görmeme etkisi büyük oluyor kahvenin.

yatmadan önce kahve içince insanın uykusu kaçar be bilmiyorum genelde gece ders çalışanlar olsun gece görevlileri olsun uykularını açması için kahve içerler s,z nasıl yatmadan önce kahve içip rüya görüyorsunuz anlamadım

yatmadan önce kahve içince insanın uykusu kaçar be bilmiyorum genelde gece ders çalışanlar olsun gece görevlileri olsun uykularını açması için kahve içerler s,z nasıl yatmadan önce kahve içip rüya görüyorsunuz anlamadım

Galiba kendimizi uyumaya şartlandırınca uyuyoruz ama kahveden aldığımız enerjinin kullanılması gerekiyor. Bunu da rüya görerek kullanıyoruz.

Lucid ve astral seyahat yapanlar eğer o gece isteyerek veya istemeyerek astrale çıkınca uyandıklarında kendilerini yorgun ve halsiz hissedeler.

Galiba kendimizi uyumaya şartlandırınca uyuyoruz ama kahveden aldığımız enerjinin kullanılması gerekiyor. Bunu da rüya görerek kullanıyoruz.

Lucid ve astral seyahat yapanlar eğer o gece isteyerek veya istemeyerek astrale çıkınca uyandıklarında kendilerini yorgun ve halsiz hissedeler.

Koyu bir kahve içtim ve yattım sık rüya görmem ama eski sevgilimi gördüm rüyamda kafam karıştı moralim bozuldu ama onu görmek güzeldi. Yöntem işe yaradı sağolun

Birde böyle rüyalar dile getirilmesi en büyük yanlis cünkü o ALLAH in verdiigi bir lütuf bir özellik... sakin anlatmayin ve böbürlenmeyin... ben gördüm biliyorum diye veren almasinida bilir.. TEcrübeden dolayi diyorum...

hayatta en önemli sey kimseden korkmayin ne sefinizden ne arkadasinizdan ne bir yilandan Size ALLAH a siginin yani kendinizi ona birakin bakin o zaman hersey nasilda degisiyor... :D

Geri