lucid dream
Kayıtlı Üye
Bir zamanlar üzerinde çok durmuştum bu Lucid Rüyanın ilgimi çok çekmişti ve gecemi gündüzüme katarak saatlerce bu konuyu araştırdım, evet ilk zamanlarda belirtileri çok iyiydi bu Lucid Rüya iyice sarmıştı beni aklımdan bir türlü çıkmıyordu araştırmalarımdan 1 2 gün sonra yatağımda yatarken sabah birden uyandım ve hiç kıpırdamadan kendime şöyle dedim şimdi geri uykuya daldığımda Lucid Rüyaya gireceğim ve evet aynen o şekildede olmuştu 10 15 sn içerisinde uyudum ve kendimi bir savaşın ortasında buldum aslında savaş değildi 2 3 tane jeep (jip) beni kovalıyordu dedimki ben bunlardan uçarak kaçabilirim neyse döndüm arkamı ve koşmaya başladım 1 2 zıplamamda yere düşsemde 3. zıplayışımda uçmayı başardım nihayet yavaş yavaş yerden yükseliyordum ve artık tamamen havadaydım ama çok kısa sürdü galiba ilk Lucid Rüyam olmasından dolayı. bu şekilde 2 3 tane daha Lucid Rüya görmeyi başardım ama bu işleri bıraktıktan sonra kaybettim artık Lucid Rüya görmüyordum ve hatta hatta nerdeyse gördüğüm rüyaları bile hatırlamakta zorluk çekiyordum. Şimdi ise tekrardan başlamayı düşünüyorum bir çok hayalim var gerçekte yapamayıpta rüyamda yapmak istediğim
şöyle bir durumumda oldu ben telekinezi telepati astral seyahat de yapmak istedim ama hiçbirini yapamayınca rüyaya yöneldim bunun gerçek olduğunu anladım yani Lucid Rüya nın. Bana önerebileceğiniz, kendi deneyimleriniz, %100 olumlu sonuç veren bir tekniğiniz felan varmı bir çok sitede hep aynı teknikleri görüyorum saçma teknikler ayrıcada uğraştırıyor. Cevaplarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER...