mega_boy
Kayıtlı Üye
Kendime Söyleyecegim Her Şeyi Kabul Ediyorum.
Kendi Zihnime Koydugum Herşey,
Bilinç Altımın En Derin Köşesinde.
Beni Sürekli Etkileyecek Ve İçsel Gerçekliginin Bir Parçası Olacak Olan En Derin Kısmıma Gidiyor.
Sonunda Bilinç Altının Bir Parçasına Yerleştirdigim Bu Telkinler Giderek Artan Bir Etkiyle Düşünme Biçimin
Ve Davranış Biçimin Üzerinde Harekete Geçmeye Başlayacak.
Bu Telkinler Zihninin Bilinçaltı Kısmında Gömülmüş Oldugundan Her Zaman Varolacak Haftalar Aylar Ve Yıllar Boyunca
Aynı Büyük Etkiyle Çalışmaya Devam Edecek Gelecege Olumlu Adımlar Etmaya Devam Ettikçe Onlar İçsel Gerçekliginin
Çok Daha Büyük Bir Parçası Haline Gelecek.
Artık Rüyalarımı Çok Net Bir Şekilde Hatırlıyorum
Ruyalarım Çok Canlı Ve Çok Net Oluyor
Çok Gerçekçi Ve Güzel Rüyalar Görüyorum
Rüya Gördügüm Zaman Rüyada Oldugunu Anlıyacağım Ve Rüyanı İstedigim Gibi Yönetebileceğim
Rüyalarımdan Daha Fazla Zevk Alacağım Rüyadayken İstedigin Herşeyi Gerçekleştirebiliyorum
Rüyalarımda ben Ne İstersem O Olacak Ve Gerçekmiş Gibi Yaşayacağım
Rüyada Oldugumu Anlamam Çok Kolay
Rüyada Oldugumu Anladığım Zaman Rüyadan Hemen Uyanmıyacağım
Rüyalarım Çok Uzun Sürecek Ve Bana Keyif Verecek
Bu telkinleri ezbereyip trans halinde kendinize soylerseniz 21 gün süre ile lucid rüya yaşayacaksınız.
Bu telkinleri biraz editledim. Daha kısa ve öz oldular.
Kendi Zihnime Koydugum Herşey,
Bilinç Altımın En Derin Köşesinde.
Beni Sürekli Etkileyecek Ve İçsel Gerçekliginin Bir Parçası Olacak Olan En Derin Kısmıma Gidiyor.
Sonunda Bilinç Altının Bir Parçasına Yerleştirdigim Bu Telkinler Giderek Artan Bir Etkiyle Düşünme Biçimin
Ve Davranış Biçimin Üzerinde Harekete Geçmeye Başlayacak.
Bu Telkinler Zihninin Bilinçaltı Kısmında Gömülmüş Oldugundan Her Zaman Varolacak Haftalar Aylar Ve Yıllar Boyunca
Aynı Büyük Etkiyle Çalışmaya Devam Edecek Gelecege Olumlu Adımlar Etmaya Devam Ettikçe Onlar İçsel Gerçekliginin
Çok Daha Büyük Bir Parçası Haline Gelecek.
Artık Rüyalarımı Çok Net Bir Şekilde Hatırlıyorum
Ruyalarım Çok Canlı Ve Çok Net Oluyor
Çok Gerçekçi Ve Güzel Rüyalar Görüyorum
Rüya Gördügüm Zaman Rüyada Oldugunu Anlıyacağım Ve Rüyanı İstedigim Gibi Yönetebileceğim
Rüyalarımdan Daha Fazla Zevk Alacağım Rüyadayken İstedigin Herşeyi Gerçekleştirebiliyorum
Rüyalarımda ben Ne İstersem O Olacak Ve Gerçekmiş Gibi Yaşayacağım
Rüyada Oldugumu Anlamam Çok Kolay
Rüyada Oldugumu Anladığım Zaman Rüyadan Hemen Uyanmıyacağım
Rüyalarım Çok Uzun Sürecek Ve Bana Keyif Verecek
Bu telkinleri ezbereyip trans halinde kendinize soylerseniz 21 gün süre ile lucid rüya yaşayacaksınız.
Bu telkinleri biraz editledim. Daha kısa ve öz oldular.