"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lucid hakkında?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yankimano
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yankimano

Banlı Kullanıcı
Arkadaslar lucid ruya sırasında kontrolü ele aldığımız zaman matematiksel islemler yapıp hafızamızı guclendirebilir miyiz?

Bunu yapmak için neden lucid deneyime ihtiyaç duyasınız? Gevşeyin gerekirse bir ön meditasyonla dinginlik sağlayın ve matematik işlemlerle ilgili oluşturduğunuz soru-cevap şeklindeki ses kaydınızı dinleyin mesela?Daha basit yolları varken bu kadar zorlamak kendini niye?

Hafıza güçlendirmek yerine bir süre sonra ezbere dönüşür dediğiniz yöntem çünkü zihninizde bildiklerinizi tekrar edip duracaksınız,dış uyaran olmadığı sürecede yeni birşey olmayacak.

Konu sahibi arkadaşımın affına sığınarak bende şu kitabı sormak istiyorum.Aramadığım kitapevi kalmadı aylardır,internettekiler dahil buna.Yok yok yok.Bu kitaptan elinde olan varsa lucid hakkında nokta atışı bilgiler varmı yazabilirmi?Ekli dosyayı görüntüle 7395

ben anlamıyorum ki burdaki herkes neden soruya negatif yaklaşıp ters cevap verir.Neyse Arkadaşım bunu yapman mümkün.Bir arkadaşım okuduğundan aktardı.Adamın biri lucidle piyano çalmayı öğrenmiş.Sen düşün. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri