Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu yapmak için neden lucid deneyime ihtiyaç duyasınız? Gevşeyin gerekirse bir ön meditasyonla dinginlik sağlayın ve matematik işlemlerle ilgili oluşturduğunuz soru-cevap şeklindeki ses kaydınızı dinleyin mesela?Daha basit yolları varken bu kadar zorlamak kendini niye?
Hafıza güçlendirmek yerine bir süre sonra ezbere dönüşür dediğiniz yöntem çünkü zihninizde bildiklerinizi tekrar edip duracaksınız,dış uyaran olmadığı sürecede yeni birşey olmayacak.
Konu sahibi arkadaşımın affına sığınarak bende şu kitabı sormak istiyorum.Aramadığım kitapevi kalmadı aylardır,internettekiler dahil buna.Yok yok yok.Bu kitaptan elinde olan varsa lucid hakkında nokta atışı bilgiler varmı yazabilirmi?Ekli dosyayı görüntüle 7395
ben anlamıyorum ki burdaki herkes neden soruya negatif yaklaşıp ters cevap verir.Neyse Arkadaşım bunu yapman mümkün.Bir arkadaşım okuduğundan aktardı.Adamın biri lucidle piyano çalmayı öğrenmiş.Sen düşün.