"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lucid Deneyimim..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sergen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sergen

Kayıtlı Üye
Ben Lucid rüyamı bundan 2-3 ay önce görmüştüm... Denemelerime başarmadan 2 ay öncesinden başlamıştım. Çok defa denedim telkinler verdim gerçeklik tesetleri yapmıştım. Aradan 2 ay geçmesine rağmen sonuç alamadığım için vazgeçtim. Vazgeçtikden 1 ay sonra Başardım :) Peki nasıl oldu derseniz...
Öğleden sonra saat 3-4 gibi Yemek pişerken ben " Yemek pişene kadar yatıyım " Diyerek attım. Uyuya kalmışım. Ve rüyada dağda tırmanış yapıyorduk. Arkadaşlarım alttan yardım etmemi istiyordardı ben de tam yardım edecekken " Yemek yiyecektim yaa ben ... Benim burada ne işim var ?? Bu bir rüya ! " dedim ve fark ettim bacalarıma baktım ve üstümde birşey yoktu. Giysi istedim ve takım elbise geldi üstüme. Ve uçmayı isteyerek zıpladım ve uçtum . Uçarken ki his harikaydı :) Daha sonra ayak sesleri ve kapı seinin gürültüsüne uyandım malesef ... Ancak o günden sonra bidahada yapamadım.. Güzel ve tek deneyimimdi.

Evet, lucid rüya görmüşsünüz gibi duruyor. Yardım ya da ilgi beklediğiniz nokta nedir?

Tamamda lusid rüyayı bilinçsiz göremeyiz diye biliyorum.Yani lusid rüya görmüşseniz mutlaka bazı şeyler yapmışsınızdır belki de farkında olmadan.

Geri