"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lanetli gibi bir şeyim

Bu 6 kız sana mesaj atıp sevgili olduktan sonra hemen ayrıldıysa bence hepsi sizi ara kişi olarak kullanmış: mesela eski sevgilisini kızdıırmak için sizinle çıkmış olabilir, canı sıkılmıştır kafası karışıktır size mesaj atmıştır , belki ağzınınzdan laf almak için vs vs .. Diğer durumları da arkadaşlar söylemiş.

Haklısın o da bir ihtimal ama yüzüme bakarak seni seviyorum hiç bırakmayacağım diyenler vardı.Seni seviyorum lafı ne kadar ucuz olmuş herkesin ağzında artık öğrendim ama

ben hepsiyle samimi olmaya çalıştım görüştük konuştuk giderken gerçek anlamda mutlulardı neden oldu hala anlamıyorum ama uzatmanın gereği yok geneli mabet kardeşlerimin laflarıyla ezse de sorumun cevabını aldım teşekkürler herkeze ama dediğim gibi ben sadece mutlu olmaya çalıştım onlar alay eder gibi görüşüp gittiler ve birdaha konuşmadılar aslında bulunduğum semte göre yakışıklıyım kas ta var bu yüzden anlam veremiyorum işte kendini beğenmiş biri de değilim

başlangıçta açmış olduğunuz konu tam net anlatılmamış anlattıklarınızdan çıkan sonuca göre yorumlar almışsınız.
her ne kadar ortada bir aldatma ya da yanlış bi durum olmasada arka arkaya sevgili edinmeniz normal değil anormal bir durum.
bunun size yapılmasına bunu yaşamaya izin veren kendinizsiniz.
artık şu saatten sonra bunu kimsenin yapmasına izin vermeyin kendinize.
dediğim gibi hayatınıza hemen birilerini almayın lanetli değiliz :Angel_anim:

Geri