"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kuşlarım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan diyego33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diyego33

Kayıtlı Üye
slmlar arkadaşlarım bu varlıklr hayvanlarıda rahatsız ediyormu beim evde beslediğim 7 tane kuşum var akşamları ben uyurken kendini kafese vurup uçuşup duruyor bide resimlerini paylaştım maşallahlarınızı esirgemeyin arkadaşlar bu arada mersinden arkadşlar varsa bu konuda daha çok bilgi edinmek istedim

Kuş köpek kedi bu hayvanlar o enerjiyi hissediyorlar diye biliyorum.Bir davet sırasında 2 ayrı fanusta yaşayan 2 balığımın öldüğüne şahit olan biriyim.Bundan fazla bilgim yok.Kuşlarınız birşeyden rahatsız oluyorlar belli fakat bunu varlıklara bağlamak doğru olmaz.Herhangi majikal çalışma yapıyormusunuz evinizde ?

Ev içinde negatif enerjiler var , ya da size gelen nazar diyelim bu tür enerjiler etkiliyor . herhangi bir majikal çalışması yapmana bile gerek yok , dışarıdaki insanların kötü düşünceleri bile , evde huzursuzluk yaratıyor. Çoğu hayvan hissediyor. Kedi , köpek,kuş falan. Aja nın davet sırasında balıklarının ölmesi çok normal . Enerjiyi kaldıramadıklarında ölüyorlar. Kuşların astral seyahattaki kişileri görebildiklerini biliyorum . Yani çeşitli parazit varlıklar bulunabilir evinizde , evi komple üzerlik,adaçayı tütsüsü ile arındır . Pencere kenarlarına ve kapı kenarlarına sirke sık . Odanda köşeye yukarı doğru sarımsak bulundur. Bu söylediğim teknikler hep bilinen şeyler.

Ha bir de ekleyeyim , odayı tütsüyle arındır önce , sonra sirkeyi sık kapıya pencereye .

İlk önce parapsikolojiye bağlamadan cevaplayayım. :)

Muhabbet kuşları ve papağanların çoğusu karanlıktan korkar.Bende 1 çift muhabbet kuşu besliyorum ve benim kuşlarım bazen geceleri kafeste uçuşuyor bir taraftan diğer tarafa.O yüzden kuşlarım bulunduğu yer fazla karanlık olmasın ya da yavaş yavaş karanlığa alıştırın. :)
Kuşlar ışığa alışmışsa karanlığa girdikleri an korkuyorlar ve uçuşuyorlar ve ötmeye başlıyorlar.

Diğer türlü bakarsak kuşlar,kediler,köpekler gibi hayvanlar enerjiyi hissediyorlar.Hissettikleri enerji onlara ağır geliyor o yüzden korkuyorlar uçuşmaya ve ötmeye başlıyorlar. Syn.Codzombi'nin dediği gibi evi adaçayı ile arındırabilirsiniz. Ve sarımsak asabilirsiniz kuşların bulunduğu odaya. :)

Sevgiyle Kalın. :)

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için evde hiç bir davette bulunmuyorum artık nazardan falandır herhalde bide mersinden aramızda kimse yokmu?

bende kuşları cok severim benımde 1 tane var karanlıktan korkmuyor hıç kımıldamadan saatlerce duruyor bazen kanatlarını çırpabilir tüm kuşlar tüğ dökmek için

sultan papağanları çok tatlı :D hayvanların enerjileri hissedebileceğini sanıyorum.benim jako papağanım depremi 10 dakka önceden hissetmişti.enerjiyi siz düşünün :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri