AkuJuk
Banlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar biliyorum artık bu ne diceksiniz saçma gibi duruyor biliyorum ama en azından sormak iyi olur...
Kuşlar gülebilir, konuşabilir mi?
Pek emin değilim ama birkaç kez kuşların güldüğünü duydum. çok net yani saçma tamam ama duydum ya gözümün önündeydiler hemde kafayıda henüz yemedim sanırım.
Şöyle anlatim benim evimde 2 tane muhabbet kuşum var konuşmuyorlar. benim odamda kaldıklarından sabah erken saatlerde ötüyorlar ve beni uyandırıyorlar bende
onları susturmaya çalışıyorum bi şekilde etrafa vuruyorum bikaç sn susuolar. bu sefer ben vurdukça susmadılar hep bir gagadan
ötüyolardı ben o an yataktan doğruldum ve kalkar kalkmaz aşırı bi tepki verdiler, belki bir yanılsama ama ben bunu ilk kez yaşamıyorum. kalkar kalkmaz kuşlardan resmen gülme sesi duydum o kadar netti ki. yemin edebilirim buna.. yorumlarınızı bekliyorum...
Kuşlar gülebilir, konuşabilir mi?
Pek emin değilim ama birkaç kez kuşların güldüğünü duydum. çok net yani saçma tamam ama duydum ya gözümün önündeydiler hemde kafayıda henüz yemedim sanırım.

Şöyle anlatim benim evimde 2 tane muhabbet kuşum var konuşmuyorlar. benim odamda kaldıklarından sabah erken saatlerde ötüyorlar ve beni uyandırıyorlar bende