Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bunu denemedim ama farklı bir yöntem var Günlük ve cin elması ile yapılan malzemeler var mısır çarsısında bulunabilir yapılan ile ilk karsı karsıya gelindiğinde kalp çarpıntını hissediyorsun ve karşındaki direndikçe yüzü kızarmaya başlıyor 21 günlük bir çalışma
Kimse cevap vermemiş, bir yardımcı olsanız. Gerçekten işlem bittikten sonra üzümleri ne yapacağız? Ayrıca bu dut yapraklarını aktarlarda bulmak mümkün müdür? Son olarakta bence en önemlisi iki kişi farklı yazmış, üzümlere tek tek mi yasin okunacak yoksa hepsine birden bir defa mı yasin okunacak?