Kuru üzüm ile bağlama

Secretwonders

Kayıtlı Üye
Merhaba buradaki benzer başlığı ataştırırken tamamen tesadüfen şu şekilde bir tarif ile karşılaştım kaynak belirtemiyorum güvenilirliğinden emin olmadığımı söylemek isterim. Bilgisi veya fikri olan varsa ekleme ya da düzeltme yaparsa sevinirim.
99 tane kuru üzüm bir mendilin üzerine konulur ve dikkatli bir şekilde düğümlenir. Düğüm atarken 3 defa Fatiha, 7 defa İhlas, 7 defa Felak ve 7 defa Nas suresi okumalılar. Bunlar bittikten sonra üzümlerin üzerine eğilip ‘Ey kendisine düğüm atılan ve üzerine Allah’ın ayetleri okunan üzüm taneleri, falan kişiden doğma filan kişi senin mendiline atılan düğümler gibi düğümlensin bana’ denir. Daha sonra ise Allah’ın isimlerinden 9 tanesi okunmalıdır. Bunlar:

• Ya Vedud
  • Ya Musavvir
  • Ya Hannan
  • Ya Mennan
  • Ya Deyyan
  • Ya Kadir
  • Ya Kafi
  • Ya Safi
  • Ya Cemil
Aşk büyüleri için okuma sayıları değişmektedir. İlk 5 Esmaül Hüsna 99 defa okunmalıdır. Sonraki 4 esma ise 100 defa okunmalıdır. Her isim arasında bir kez Ayete’l-Kürsi okunmalıdır. Bu aşamadan sonra ise üzüm taneleri 9 gün içinde günde 11 adet yenilip tüketilmelidir.

Bilgi hatası var. İlk beşi Esmaül Hüsna değil. Çift sayı okuma yapılmaz. Bağlama yapacak kişi kedisi yemez. Ayetel kürsü olunmaz bu tür çalışmalarda.
Hedef belli değil. Neyin bağlaması bu arada onu hiç anlamadım. İlk aşama negatif tesir bozmak için yapılan bir rütelin bir parçası.

Sonra Cemal’i ve celali isimler karışık olarak verilmiş. Kısmet açmak için tercih edilen Esma ve Esmaül hüsranlar.

Önerilen rakamlar yanlış.

Havvas desem değil.

İşte sözümona sevdiği kişiyi bağlama için denilmiş . Üzümleri de kendin yiyorsun 🤦‍♀️ ama dediğin gibi doğruluğu konusunda hiçbir fikrim yoktu. Değerli bilgi paylaşımınız için teşekkür ediyorum 🙏☺️

Geri