X6K3
Kayıtlı Üye
1-1.5 Yıl önce sabah uyandığımda elbisemde kum olduğunu fark ettim (toz değil, bildiğiniz kum). Öncelikle belirtmek isterim ki, olayın olduğu günün sabahından akşamına kadar evde temizlik yapıyordum (yani tüm gün evdeydim). Temizlik sonrası duş aldım, ve yeni yıkanmış elbiselerimi giyip yattım, sabah uyandığımda elbisemde küçük tanecikli kumlar (sanırsam deniz kumu) gördüm. Bırakın deniz kumunun elbiseme girmesini (açık olmak gerekirse ağırlıklı olarak pantalonumun ön alt kısımlarına) normal bahçe toprağının girmesi bile imkansız, çünkü hem yeni makineden çıkmış elbiseleri giydim hemde evim zemin katta değil. Bunları geçtim evimde alarm sistemi mevcut, balkon kapılarında ve pencerelerde alarmlar mevcut ve içeriden kapatılmadıkça kapatma yolu yok (oda kapımda kilitli ve alarm mevcut bu arada) gelin görün kü uyandığımda alarm sistemi kapatılmış. Balkon kapısı ve sineklik açıklık bırakılarak hafifçe kapatılmış ve sol kolumda bir iğne izi ve çevresinde turuncu bir iz var (ayrıca ize dokununca ağrıyor). Bu olaydan sonra gel zaman git zaman bi' süre sonra tam uyuyacakken yatağımdan kaçırılıyorum, bu sırada bilincim açık ve uyku/uyanıklık arasında değilim. Kaçırılırken sürekli bilmediğim dilde ki konuşmalar duyuyorum ve bu sırada havada felçli haldeyim (dışarıyı yorganımdan dolayı göremiyorum ancak bana dokunan olmadığı için ve hareket ettiğimiz için bu gayet açık). Ardından hareket etmeye çalışında ve içimden ne oluyor diye düşününce yatağıma geri getiriliyorum ve bu anda bir şekilde uyuyorum/bilincim kapanıyor (ameliyat olanlar bilir narkozu verince direkt uyursunuz onun gibi sanki biri zihnime narkoz vermiş gibi). Gene sabah uyanınca kolumda aynı turuncumsu/sarımsı izi görüyorum ve gene ağrıyor, en son 3. Kez olmak üzere geçen hafta oldu.
Özellikle sayın @URUMHAMATAHAYİL 'dan ve sayın @yule 'den fikirlerini belirtmelerini istiyorum, bu ne olabilir?
Özellikle sayın @URUMHAMATAHAYİL 'dan ve sayın @yule 'den fikirlerini belirtmelerini istiyorum, bu ne olabilir?