Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peki riyazet sadece islama özel değilmi?
Cünki gayb alemi ile iletişim içinde olan ve bir çok hüddamla anlaşması olan
farklı dinlere mensup insanlar varda
Kulak davetine dikkatönce bilenlere iyice danişin bu çalişmayi yapmadan akşin dediniz sanirim bunlar fal da görevli duruişiti yoluyla çalişan hadimler bu çalişmanin başlangicinda kulağiniz çok çinlayabilir havvas kitaplarinda geçer kral cevaş'in çocuklari diye
arkadaşım kesin istiyorsan bi formul yazarım, ama geri dönüşü yok, iyice düşün taşın. sonuçlarına katlanırım diyorsan. 14 gün çalışma sonucu kazanabilirsin.
yalnız gece ve gündüz çok farklı sesler işitirsin. gerçek alemle ruhani alemi karıştırmaya başlarsın. geri dönüşü olmaz.
Hüddam arkadaşım bu işlerde kesin diye birşey yoktur şayet kesin var diyorsan buyur yaz buraya biri çıkar yapar ondan bu bilgiyi alırısn bakalım kesin mi deyil mi bi kere bu işler bu kadar kolaymı manavdan elmamı alıyoruz yapmayın arkadaşlar.
Her günün hadiselrini öğrenmek, senden uzakta olan bir adamın nerede olup ne yaptığını, kayıp olan bir eşyanın yerini veya kayıp bir adamın nerede olup ne yaptığını, seni ziyarete gelen bir insanın gaye ve amacını ve daha saymakla bitirememeyeceğimiz her türlü sualin cevabını doğru olarak öğrenebilmek için; on dört gün tam bir halvet içerisinde oruç ve riyazetle (Canlı ve canlıdan çıkan yiyeceklerden perhiz etmekle) birlikte aşağıdak az
meti bin defa sabah ve bin defa akşam okumaya devam edersin. Ayrıca her vakit namazının peşinden üç yüz on defa okursun. Yedinci gün olduğunda "cevaş" isimli hadim sorduğun her şeyi kulağına söylemeye başlar. Artık bundan sonra ne zaman aynı isimleri üç defa tekrarlar isen hadim gelerek sorduğun soruya doğru olarak cevap verecektir. Hatta insanların kalplerinde sakladıkları sırları bile... Ondan öğrendiğin bu sırları başkasına söylememelisin. Aksi takdirde bu ni'metten mahrum olursun.
Yedi gün okunması gereken azimet şudur:
(Kemşin 2, meşşin 2, akşin 2, semlahın ecip ya cevaş vazhirni ala damahirin nasi fi üzüni ve'tini biahbari cemiy'ın nasi elvahan 3, el-acele 3, es-saate3).
Önemli : Arkadaşlar Yedinci günde "Cevaş" isimli hadim geldikten sonra benim hadimim geldi riyazata son vereyim gibi düşüncelere kapılmayın riyazatınızı 14 güne tamamlayın.
yeni bir konu paylaştım havas uygulaması yapanların dikkat etmesi gereken hususlar onlara bir gözat gözat derken hepsini teker teker oku gereksiz hiç bir şey yok orda
Ben yaptım ve sonucunu gördüm ve paylaştım. Ne oldu ne bitti halen hadimden haber alabiliyormusun gibi sorulara yanıt hiç bir zaman vermem. Bu husus sadece Allah ile benim aramda kalacaktır kalması gerekiyorda. Sizlere de tavsiyem eğer bir uygulama yapacaksanız yada yaptığınız uygulamanın kabul olma sürecinde başınızdan neler geçtiyse en ince ayrıntısına kadar burada paylaşmanın hiç bir mantıklı açıklaması olmaz olamaz. Havass ilmi gizli bir ilimdir. Allah ile senin aranda olmalıdır, aksi takdirde başarılı olduğun bir uygulamadan mahrum kalabilirsin.
''aynı isimleri üç defa tekrarlar isen hadim gelerek sorduğun soruya doğru olarak cevap verecektir'' demişsinz ama hangi isimler 3 defa tekrarlanıyo anlamdım..?