"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kulağıma fısıldadı ama bilmediğim bir dilden...

Aşk Sonsuzluktur

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar gece uyumadan önce dedim:''Allah'ım beni sabah namazına kaldır.''. Sonra alarm kurdum ama kalkamadım ve daha sonra saat 5 civarı uykudayken bir şey boğazımı sıktı ama elleriyle değil , bir ip ya da öyle bir şey ile,sonra ben ağzım kapalı bağırmaya başladım 3-4 sefer ayetel kürsi okudum ve o sırada sol kulağıma bir şeyler fısıldadı biri.Fısıldarken sanki beni tuttu da sol kulağıma yanaştı sonra fısıldadı. Ben hiç bir şey anlamadım ama o 'biri'ni de görmedim fakat orda oduğunu hissediyordum.Sonra namazı kıldım yattım.

Şimdi de yatacağım sonra yazarım sizlere cevap .İyi geceler.

Bahsettiğin şeyin benzerini rüyalarımda çok yaşarım. Hatta büyük ihtimalle arapçaya hatta duaya benzer ama daha çok tıslarcasınadır söylenenler? Doğruyumdur umarım.
İyi forumlar..

Namazı devamlı kılıyor musun? Yoksa bugün bir kılayım mı dedin? Koruma duaları etmiş miydin? Abdestli miydin? Bir sürü faktör oluyor böyle olaylarda :)

Bilinçaltı gibi geldi bana.Bilinçaltımın bana yaşattığı şeyleri düşünecek olursak buda gayet yaşanabilir bir şey :)

Arkadaşlar gece uyumadan önce dedim:''Allah'ım beni sabah namazına kaldır.''. Sonra alarm kurdum ama kalkamadım ve daha sonra saat 5 civarı uykudayken bir şey boğazımı sıktı ama elleriyle değil , bir ip ya da öyle bir şey ile,sonra ben ağzım kapalı bağırmaya başladım 3-4 sefer ayetel kürsi okudum ve o sırada sol kulağıma bir şeyler fısıldadı biri.Fısıldarken sanki beni tuttu da sol kulağıma yanaştı sonra fısıldadı. Ben hiç bir şey anlamadım ama o 'biri'ni de görmedim fakat orda oduğunu hissediyordum.Sonra namazı kıldım yattım.

Şimdi de yatacağım sonra yazarım sizlere cevap .İyi geceler.

Tam ne bilmiyorum ama bende de sıklıkla olur hoş benimkiler şiddet uygulamıyorlar coklukla ya omzumdan durterler ya da uyan derler bazen anlamadığım dilde fısıltılarda uyandığım oluyor ama onun bıraktığı hissi sevmiyorum. Biyolojik saat kavramına bakın ilgili olabilir ayrıca enerji bedenlerimiz ve türevleri ile ilgisi olabilir zamanla deneyimleyerek ne olduğunu çözecek en uygun kisi yine sizsiniz bence ;)
İyi bayramlar

Geri