Kulağa tavuk sesi gelmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eskiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eskiz

Kayıtlı Üye
Merhabalar.Merak üzerine bakım yapan bir kadına gittim.Benim ve ailemden kişilerin fotoğraflarına bakıp konuştu elinde bir kitap vardı, bişeyler okuyup bana döndü tavuk sesi duyuyor musun dedi anlamadım dedim tekrarladı yumurtlarken tavuk ses çıkartır ya kulağına geliyor mu dedi. Hayır dedim.Tekrar okudu biraz yine aynı soruyu sordu ama ben yine birşey duymadım kadının surat ifadesi değişti.
Ortam beni bunalttı sormaya imkanım olmadan çıktım yanından ama tavuk sesi ne alaka acaba duymam mı gerekiyordu ? :)

Bir keresinde biri( hocamı desem bilemedim), tırnağına bişeyler okuyup bana şunu şunu görüyormusun diye sormuştu.Ben hayır diyince "televizyondur o,herşeyde bi hayır var"demişti.:biggrinjester:
Sizinkide benimki gibi bence saçmalamış.Diyelim ki duydun ne olacaktı yani?Seninde dediğin gibi ne alâka?:)

Kulağının tıkalı-perdeli olup olmadığını anlamak için yapmış olabilir. Bazısı göze bazısı kulağa takar ama çok ilginçmiş gerçekten :D

Arkadaşımız acele ile yazmaya çalışmis sanırım.
Umarim fark edip tekrardan anlatir :)

Acele ile yazmadım neyi anlatamadım onu bilmiyorum ama kadının ne yaptığını anlamadığım için size aktaramamış olabilirim :)
Kadın elindeki kitaptan bişeyler mırıldanırken birden yüzüme bakıp tavuk sesi duydun mu dedi hayır deyince tekrar kitaba döndü ve bi süre sonra tekrar aynı soruyu sordu

İlk defa konu açtığım için renkte problem yaşamış olabilirim, düzeltilmiş teşekkür ederim.

Bir keresinde biri( hocamı desem bilemedim), tırnağına bişeyler okuyup bana şunu şunu görüyormusun diye sormuştu.Ben hayır diyince "televizyondur o,herşeyde bi hayır var"demişti.:biggrinjester:
Sizinkide benimki gibi bence saçmalamış.Diyelim ki duydun ne olacaktı yani?Seninde dediğin gibi ne alâka?:)
İnanın hiç bir fikrim yok meraktan gittim son olarak kalacak tavuk sesini de kendi dinlesin artık :) :)

Biriniz der kimse okumasın diye mi siyah yaptınız, biriniz der flood'un dibine vurmuşsunuz.
Bilmiyorum demek ki güzellikle anlatmak mümkün değil mi acaba ?

Sayın eskiz kimse kötü bir şey demedi ki size :) Yardımcı olmaya çalışıyor herkes, site kurallarını konu açmadan önce hepimiz okuduk hem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri