"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kuki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

incesticide

Banlı Kullanıcı
cocukken üc tane kibriti ben üc tane kibriti herhangi bir karsimdaki arkadas tutardi yarim yarim kare o yarim kare ben sonra uclarini birlestirip kuki gel diyerek ona sorular sorardik ve sorduklarimiz sorulardan sonra evetse su sekle gir hayirsa bu sekle gir derdik ve kimse kibritleri kipirdatmazdi kibritler o sekle kendiliginden girerdi umarim bunu yapan bircok insan olmustur cocukken sizce o basit cagirmayla gelen neydi ?

baslik cocukken kibritle cagirdigimiz sey de olabilir belki baskalari baska bir isimle cagiriyordu

bu bahsettigim olay yaklasik 20 veya eski sene öncesine dayanir

ha 20 sene öncesi dedik hemen yaslari genc, okuyanlar gözünde büyütmesin en basitiydi bu ama lütfen yapmayin cünkü ben 5-10 sene hep kafamda tuttum kuki gel bana istedigini yap gel beni bog öldür diye kafamda gecirdim ilk dediginiz yaslarda bisey olmuyor ama 5 sene sonra akliniza geldiginde paranoyaklasiyorsunuz ve sacma sapan beyninizinde engelleyemedigi seyler söylüyorsunuz mesela : gel beni öldür, gel beni söyle yap diye vünkü cok kolay cagirmanizda geldigini gördügünüz icin biseylere cevap olundu ama hayatima etki eden hicbisey ögrenemedim aksine hayatim bombok oldu.

belkide onu cagirdigim icin hayatim bukadar boktan.

belkide bunu cagirdigim icin sosyal fobi rahatsizligina yakalandim

belki dedim farkindasiniz degil mi

Not:Lütfen mesajınıza yanıt almadan ardarda birden çok mesaj atmayınız.Flood site kurallarına göre yasaktır.
http://www.gizlimabet.com/threads/15154-Gizlimabet-Kuralları-(Herkes-okumalı

aslında bazı bilgiler farkında olmadan hayatımıza sokuluyor. örneğin ''Pocahontas'' kelimesi hintçe şeytanı cehennemden çıkarmak anlamına geliyor.Bu kelimeyi her söylediğinizde, şeytanı çağırmış oluyorsunuz. sanıldığı gibi çizgi filmin adı değildir. örneğin "parayı çar çur etmek " deyiminde ki çar çur cinin adıdır. aşk büyüsünde kullanılıyor. üçgenin içine çar çur çor tersten yazılır. başta örnek Otomatik Para Makineleri Atm yani "ATeMe " şeklinde kısaltması okunur. ""ŞEYTANIN HİLELERİ. ... Benim bir oğlum vardır... Adı: ATEME'dir. Bir kul, yatsı namazını kılmadan uyursanır kulağınıza pisler." vs.

bilgi olarak okuyuculara sunulur. :)

Evet bende yaptım bir arkadaşımın ablasıyla çok küçüktük henüz ama yine de kibritler hareket etmişti. Bizde ''Kuki'' diye çağırmıştık ve Kuki nedir diye sorduğumda onun adı demişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri