"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

küçükken yaşadığım olay

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halo11112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halo11112

Kayıtlı Üye
Cümleten selamun aleykum arkadaşlar ben başımdan geçen bi olayi anlaticam yorumlarinizi bekliyorum

5. sinifta dershaneye gidiyodum arkadaşımla dershanenin kapisinin yanina oturmus bi adam vardi üstünde şort ve atletle vücudunda siyah siyah izler vardı ben ilk basta dövme zannettim fakat yakinina gittigimde yaraydi vücudunun her tarafı yaraydi yaninda gectigimizde bize neden selam vermiyorsunuz dedi hepimiz kardesiz ademden geldik vs sonra kalkti nasil selam verilir onu gösterdi güzel bi sekilde sonra dershane müdürü geldi bizi iceriye girdirdi cantami koydum koşarak assagiya indim adam hic bi yerde yoktu bu nedir yorumlarinizi bekliyorum.

Ve aleykum selam.. Gördüğünüz adam selamsız geçişinize sitem edecek kadar hassas ise, müdür sizi içeri girdirince üzerine alınarak istenmediğini anlayıp ordan uzaklaşacak kadarda incedir bence.

hakli olabilirsiniz fakat öyle birisini ilk defa gördüm ben vücudunun her tarafı yaraydi aniden kayboldu yorumunuz icin tesekkur ederim

cüzam, kanser, aids, sedef her şey olabilir. ne sormak istediğinizi anlamadım doğrusu, hastalık mı teşhis etmemizi bekliyorsunuz.

Buyuk ihtimal o bi varlikmi ya da değilmi diye dusunuyor ama bence o sadece bir insandi ve hastaydi buyuk ihtimalle cunku insan ustu bir hizdan bahsetmiyorsunuzki siz yukari cikip cantayi koyana kadar herkes uzaklasabilir bulundugu yerden.

cileklikadin tam üstüne bastı ben öyle düşünmüstüm neyse o zaman yorumlariniz icin teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri