"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kua Sayınızı Öğrenin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dmkol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dmkol

Kayıtlı Üye
Doğum tarihinizi, cinsiyetinizle beraber yazarak Kua Sayınızı hesaplatabilrsiniz. Bu konu için özel mesaj yerine burayı kullanınız.
Kua Sayısı nedir diye soranlar site içinde araştırırsa bulabilirler.

Reputation puanı 500 ve üstündeki üyelere detaylı analiz çıkarılacak. Her gün 500 Rep'i olan, 5 üye sınırı vardır.

ayrıca site içinde kua sayısını arattım ama bu başlıktan başka bir şey bulamadım, zahmet olmazsa konunun linkini de verirseniz sevinirim.

Teşekkürler bu konu hakkında biraz bilgilendirir misin ben bilgi bulamadım forumda galiba.

ayrıca site içinde kua sayısını arattım ama bu başlıktan başka bir şey bulamadım, zahmet olmazsa konunun linkini de verirseniz sevinirim.

Grubum doğu, sayım 9 peki bu ne anlama geliyor??

Teşekkürler bu konu hakkında biraz bilgilendirir misin ben bilgi bulamadım forumda galiba.

Madem tatmin edici bilgi edinmediniz, ben bir daha hazırlar ayrı başlıkta bilgi veririm sizlere.

Trigram Chien, Sayı 6, Yön Batı, Element Metal
23.10.1996 erkek teşekkürler.
Trigram Sun, Sayı 4, Yön Doğu, Element Ağaç

NOT: Bilgi isteyen arkadaşlar, sitede Feng Shui bölümünde bence yeterince bilgi var az önce baktım. Lakin siz bir tür Feng Shui danışmanlığı istiyorsunuz anladığım kadarıyla. O halde şöyle yapalım, daha detaylı yazmam demek oturup uğraşıp zaman ayırmam demek. O zaman yönetimle belirleyeceğimiz bir reputation puanı sınırı olacak. Bu sınıra göre de her gün 5 kişinin detaylarını yazacağım. Kusura bakmayın kendi işlerim ve sosyal hayatım gereği böyle bir sınırlandırma yapmak zorundayım.

Trigram Kan, Sayı 1, Yön Doğu, Element Su

Üyemizin yaşına hürmeten ilk örneği kendisi üstünde gösteriyorum:

Okyanus gibi derin düşüncelere sahipsiniz. Bu derinliğin içine fazla dalmak tehlikeli olabilir başkaları ve kendiniz için. Zorlukların üstesinden kendi içinizdeki dinamikler sayesinde gelebilecek kapasitedesiniz. Cesaret, kendine güven ve açık fikirlilik diğer özelliklerinizden. Görünüşte sakin ve istikrarlı olabilirsiniz bununla birlikte kendi içinizdeki gel gitlerin de farkındasınız. İşte veya evde, lider ve iyi iletişimci olma gücünüzü kullanırsınız.

Pozitif:
Servet (Kazanım) yönünüz Güney Doğu / Sheng Chi
Sağlık yönünüz Doğu / Tien Yi
İletişim yönünüz Güney / Nien Yen
Sağlıklı düşünce ve fikir yönünüz Kuzey / Fu Wei

Negatif:
Kayıplar yönünüz Güney Batı / Chueh Ming
Yasal problemler yönünüz Kuzey Batı / Liu Sha
5 Hayalet yönünüz (başınıza gelebilecek kötülükler) Kuzey Doğu / Wu Kuei
Aksilikler yönünüz Batı / Ho Hai

Feng Shui'de bu yönler ve sayılar, ev ve işyerleri için kullanılılarak doğru adımlar atılarak pozitifliği artırıcı/tetikleyici ve negatiflikleri azaltıcı/engelleyici işlemler yapılır.

Şekildeki tablo bu sayıları uygulamanız gereken (evinizin planına göre) yönleri göstermiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğendim
Tepkiler: Ori
Kızımın doğum tarihi; 15.11.1994
Trigram Li, Sayı 9, Yön Doğu, Element Ateş

16/10/1995 cinsiyet erkek. teşekkürler
Trigram Sun, Sayı 5, Yön Batı, Element Metal

12.12.1994 Erkek şimdiden teşekkürler...
Trigram Chien, Sayı 6, Yön Batı, Element Metal

05_01_1990
bayan
teşekkürler
Trigram Sun, Sayı 4, Yön Doğu, Element Ağaç

ÖNEMLİ NOT: Bundan böyle Reputation puanı 500 ve üstündeki üyelere detaylı analiz çıkarılacak. Her gün 500 Rep'i olan, 5 üye sınırı vardır.

Arkadaşlar! aynı hataya bende düştüm ama kua sayınızı öğrenmek için 500 rep puanınız olması gerekiyor repi daha düşük olanlar boşuna yazmasınlar...

Sayın dertlipınar, sizin yanıtınız zaten 2.ci sayfada verilmiştir. Bu yüzden yeniden yazdığınız aynı bilgiler silinmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri