"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

KPDS Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AphraeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AphraeL

Kayıtlı Üye
Yarın KPDS sınavı yapılacak. Girecek olanlara başarılar diliyorum. Siz de bana dileyin :) İhtiyacım olacak :boat:

Sevgiler,
AphraeL

Sınava girecek bütün adaylara başarılar. Zor bir sınavdır KPDS. Hele ki 90 almak. Kolay gelsin, şans gireceklerle olsun:)

İngilizce eğitim veren bir üniversiteden mezun olmanın avantajını yaşıyorum ama yine de zorlu bir sınav.. Bakalım neler olacak.. Herkese kolay gelsin..

Kolay gelsin, başarılar ve sakinlik dilerim. Zihnin açık olsun, kalemin tıkır tıkır işaretlesin.

idare eder en son paragraf sorularında kafam baya uçtu diyebilirim anlamakta zorlandım. senin nasıldı sınav?

Fena deildi.. Bilmiyorum ki nasıl geçti anlamadım. Paragrafların 2 tanesi özellikle baya zor geldi bana.. Ne diyelim hakkımızda hayırlısı..

Paragraf soruılarında ben de oyle olmuştum Üds'de.Beynim bulanmıştı artık okumaktan ama neyse ki 70 aldım ve girmedim Kpds'ye.İyi bir sonuç almanızı dilerim...

Geri