"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kötü biri olmamaı engelleyen ne olabilir

Siradaninsan

Kayıtlı Üye
Yanlış anlaşılma olmasın kötü biri olmak istiyorum demek istemiyorum. Sorun gerçekten hak eden insanlara bile birşey yapamıyorum beni gerçekten engelleyen birşeyler var. Kötü bile düşünemiyorum hemen duygulanıyorum. Kötü düşünmek bile bende fiziksel hasarlara yol açıyor çabucak hastalanıyorum. Normal hayatta bile intikam almak istediğimde bir engeller çıkıyor.

Size göre siz iyi birisiniz, başkasına göre de sizin şu durumunuz ''kötü insan'' olarak adlandırılabilir. Objektif bakıldığında sizin bu durumunuz iyi değil. İyi insan kendini üzen insan olamaz asla. Hata en kötü insandır o. İyi olana daha iyi, kötü olana daha kötü olmanız gerek. İntikam duygusuna yol açacak şeylere bile taviz vermemeniz gerek. İnsanlara o derece mesafe koyun. Biri sizi incittiğinde, o an tepkinizi gösterin. İnsanlara ''hayır'' demekten çekinmeyin. Kendinize saygınız olsun biraz. Öyle yaparsanız sizi el üstünde tutarlar. İnsanlar, kendilerini savunan ve kimseye ezdirmeyen kişilerin peşinden koşar, unutmayın bunu. Bir şekilde böyle olmaya alıştırın kendinizi.

Geri