lunar_essence
Kayıtlı Üye
Urumun dikine olan bir bindrune var iki çizgili yanları, o uygun olurmu mannazla başlayanKoruma için urumun kendi instagram hesabında var bakabilirsiniz...Benim sürekli kullandığım yöntemlerden biridir.
Onu bulamadım sayfada, peki nelere karşı korur?Dediğiniz hangisi bilemedim Mannaz,Ansuz,Dagaz,Raido bitişik yazılı olan formül koruma için yaptığım.
Genel anlamda parazit ve negatif varlıklardan korunma amaçlı.Ben ritüel öncesi kendime koruma yapacağım zamanlarda tercihim oluyor.Onu bulamadım sayfada, peki nelere karşı korur?
Parazit varlıklardan ziyade dış müdahalelerden korunmaya yetermi, enerji mühendisliği vb orta seviyedeGenel anlamda parazit ve negatif varlıklardan korunma amaçlı.Ben ritüel öncesi kendime koruma yapacağım zamanlarda tercihim oluyor.
Bu da bi nebze negatif varlıklar ama yetersiz gelebilir başka ilaveler isteyebilir.enerji mühendisliği vb orta seviyede
Peki bu konu için hangi bindrune önerirsinizBu da bi nebze negatif varlıklar ama yetersiz gelebilir başka ilaveler isteyebilir.
Uruz ( sağlık ve fiziksel güç şartı ) , Ihwaz ( Dıştan gelecek her türlü olumsuzluklara karşı savunma şartı )Peki bu konu için hangi bindrune önerirsiniz
Yan yana birleşik çizmek yeterli gelirmiUruz ( sağlık ve fiziksel güç şartı ) , Ihwaz ( Dıştan gelecek her türlü olumsuzluklara karşı savunma şartı )
Evet.Ayrı da çizebilirsiniz yan yana alt alta nasıl arzu ederseniz.Yan yana birleşik çizmek yeterli gelirmi
Tamamdır bilgileriniz için teşekkürler, yakarak aktifleştiricem niyetimi söyleyipEvet.Ayrı da çizebilirsiniz yan yana alt alta nasıl arzu ederseniz.
Geri tepmelere karşı nasılsın korunuyorsun nur ?Evet.Ayrı da çizebilirsiniz yan yana alt alta nasıl arzu ederseniz.
Anlayamadım iki kez derken? Yanıyor bitiyor zaten 2.yi nasıl yakacaksınız?Burdaki yakma işlemini iki kez yapsak sorun olurmu yani ne kadar rün o kadar güç diyebilir miyiz
Yani bir sefer çizdik yaktık, sonra ikinci kez bu kombini çizip yakmakAnlayamadım iki kez derken? Yanıyor bitiyor zaten 2.yi nasıl yakacaksınız?
Peş peşe değil de bir hafta arayla tekrarlayın..Yani bir sefer çizdik yaktık, sonra ikinci kez bu kombini çizip yakmak
Tamamdır. Çakralarla ilgili bir sorum vardı da burda sormam uygun olurmu blokajla ilgiliPeş peşe değil de bir hafta arayla tekrarlayın..