blasphemous
Kayıtlı Üye
Bi kişi için uygulama yaparken kendimizi o uygulamanın etkisinden korumak için dua var mıdır şu kadar şöyle ayetel kürsi oku ya da başka bi dua ve benzeri
Merak etmeyin öyle bi amacım yok iki gündür aradığım halde bulamadım bu yüzden yazdım yardımcı olmıycaksanız gereksiz yere yazmanıza gerek yoktuForumda var araştırırsan bulursun armut püş ağzıma düş yapmayın iyi forumlar
Karşı taraf için dua okuycam şahmeran duası gibi bu forumda bulduğum bi dua bana geri dönmesi için forumda okuyanın korunma yapması gerektiğini yoksa kendisininde bu duadan etkilenebileceğini okudum ama korunma yolunu bulamadımKorunma vardır elbet yapacağınız uygulamaya göre değişkenlik gösterir..
İnternette de forumda da aramama rağmen iki gündür bulamıyorum bu konuda herhangi bir bilgisi olan yok mu ?
TeşekkürlerMüsait olduğun zaman paylaşacağım sizinle.
Geri dönmesi için bulduğunuz duayı benimlede paylaşabilirmisiniz?Karşı taraf için dua okuycam şahmeran duası gibi bu forumda bulduğum bi dua bana geri dönmesi için forumda okuyanın korunma yapması gerektiğini yoksa kendisininde bu duadan etkilenebileceğini okudum ama korunma yolunu bulamadım