"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Korkuyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 38107
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 38107

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim ben eskiden bir gecekonduda yaşıyordum.Ve bazı garip rüyalar görüyordum (balkondan düştüğümü sık sık hatta hep görüyordum biri tarafından kaçırıldığımı,evde tek başıma karanlıkta yapayanlız kalıp dışarı çıkmak içinruğeaşıp çıkamamayı falan)Neyse bir süre sonra taşındık ve ben bu cin ,peri veya diğer varlıklardan korkmaya başladım.Çünkü doğuştan böyle şeylere meraklı birisydim.Sonra ise korkuyu en iyi ilim ve cahil olmamak onları tanıyıp neler yapabileceklerini görmek ve korunma yollarını bilmek diye düşünüyordum ve bu siteye üye oldum. Neyse sorunum şu ben belki psikolojik olarak sürekli izlendiğimi arkamda sürekli birilerinin dolaştığını düşünür hissederim ve bu sonradan korkuya dönüştü sorum bu korkuyu nasıl yenerim ve doğal olarak yorumlara açığım ancak eleştirmek için düzgün bir uslüp kullanırsanız sevinirim
Not: ben bu parapsikolojik olaylarla ilgiliyim büyü yapmışlığım vardır kineziler çalışır meditasyon yaparım belki bir gün havas ilmini araştırırım sormadan söliyim
iyi forumlar sevgiyle kalın

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim ben eskiden bir gecekonduda yaşıyordum.Ve bazı garip rüyalar görüyordum (balkondan düştüğümü sık sık hatta hep görüyordum biri tarafından kaçırıldığımı,evde tek başıma karanlıkta yapayanlız kalıp dışarı çıkmak içinruğeaşıp çıkamamayı falan)Neyse bir süre sonra taşındık ve ben bu cin ,peri veya diğer varlıklardan korkmaya başladım.Çünkü doğuştan böyle şeylere meraklı birisydim.Sonra ise korkuyu en iyi ilim ve cahil olmamak onları tanıyıp neler yapabileceklerini görmek ve korunma yollarını bilmek diye düşünüyordum ve bu siteye üye oldum. Neyse sorunum şu ben belki psikolojik olarak sürekli izlendiğimi arkamda sürekli birilerinin dolaştığını düşünür hissederim ve bu sonradan korkuya dönüştü sorum bu korkuyu nasıl yenerim ve doğal olarak yorumlara açığım ancak eleştirmek için düzgün bir uslüp kullanırsanız sevinirim
Not: ben bu parapsikolojik olaylarla ilgiliyim büyü yapmışlığım vardır kineziler çalışır meditasyon yaparım belki bir gün havas ilmini araştırırım sormadan söliyim
iyi forumlar sevgiyle kalın

1. Çocukluğunda yaşadığın balkondan düşme rüyaları genelde annelerimizin çocukluğumuzda bize en çok söylediği laf ( Balkona yaslanma düşersin ) uyarmasından kaynaklı
2. Kaçırılma Korkusu : Uzaklaşma evin çevresinden kaçırırlar seni , seni çingenelere veririm falan demelerinden kısacası bunların hepsi bilinç altı . Neyden korkarsa insan onu görür rüyasında.

İnsanlar Yaşam standartlarının üstünlüğüne ya da düşüklüğüne göre korkular biriktirir. İzlenme korkusunun sebebide bilinç altı kısacası , Meditasyon kinesi çalışmalarınız falan ne alemde bilmiyorum da bu olayların diğerleriyle alakası yok

Sn.zukac,kimden korkuyorsunuz?Içinizde beslediğiniz kurgularınızdanmı?Ayrıca büyü yaptığınızı yazıyorsunuz.Bence büyü yü önce korkularınızdan kurtulmak için yaparsanız daha mantıklı olmazmıydı?

Insanda korku diye bir hissiyat yoktur aslinda, güven eksikligi varsa bir insanda bu boslugu dolduran seye korku deriz.

Her korku konusunda dediğim gibi korkuyu bir duygu olarak kabullenmeyip yaşam biçimimizin odak noktasına koyarsak o korkudan korunmanız mümkün değildir. Eğer inancınız hakkında biraz bilgi verirseniz arkadaşlarım ellerinden geldiğince yardımcı olabilir.
Fakat şunuda ilave etmek isterim ki; büyü yaptığınızı belirtmiş ve daha sonrasında Havas İlmi ile ilgilenebileceğinizi belirtmişsiniz. Bana sorarsanız birbirinden bu kadar zıt konulara olan ilginiz duruma inancınızın zayıf olmasında ve yapmış olduğunuz uygulamalara inancınız ne kadar zayıfsa korku düzeyiniz o kadar yüksek olur. Kısacası önce gerçekten inanmalı ve istemelisiniz. Durum buyken Havas İlmi ile ilgilenmeniz yersizdir diyebilirim.
İsteyin ve uygulamanıza inanın kendinize güveniniz arttıkça korku duygusunu yaşamınızı yönlendirme rolünden almanız daha kolay olur.

Birileri tarafından izlenme korkusu, izleniyormuş hissi balık burcuna has bir özellik. Büyük olasılıkla balık burcunda ve ya 12 evde bulunan gezegen var ve onun etkisi.

Geri