Ü
Üye silindi 38107
Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim ben eskiden bir gecekonduda yaşıyordum.Ve bazı garip rüyalar görüyordum (balkondan düştüğümü sık sık hatta hep görüyordum biri tarafından kaçırıldığımı,evde tek başıma karanlıkta yapayanlız kalıp dışarı çıkmak içinruğeaşıp çıkamamayı falan)Neyse bir süre sonra taşındık ve ben bu cin ,peri veya diğer varlıklardan korkmaya başladım.Çünkü doğuştan böyle şeylere meraklı birisydim.Sonra ise korkuyu en iyi ilim ve cahil olmamak onları tanıyıp neler yapabileceklerini görmek ve korunma yollarını bilmek diye düşünüyordum ve bu siteye üye oldum. Neyse sorunum şu ben belki psikolojik olarak sürekli izlendiğimi arkamda sürekli birilerinin dolaştığını düşünür hissederim ve bu sonradan korkuya dönüştü sorum bu korkuyu nasıl yenerim ve doğal olarak yorumlara açığım ancak eleştirmek için düzgün bir uslüp kullanırsanız sevinirim
Not: ben bu parapsikolojik olaylarla ilgiliyim büyü yapmışlığım vardır kineziler çalışır meditasyon yaparım belki bir gün havas ilmini araştırırım sormadan söliyim
iyi forumlar sevgiyle kalın
Not: ben bu parapsikolojik olaylarla ilgiliyim büyü yapmışlığım vardır kineziler çalışır meditasyon yaparım belki bir gün havas ilmini araştırırım sormadan söliyim
iyi forumlar sevgiyle kalın