"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

korkum nasıl gider ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forward 1905

Kayıtlı Üye
ben varlıklardan çok korkuyorum. bu konularda baya bilgiliyim hatta elimde davetlerde var büssürü ama o kadar kaynak olmasına rağmen cesaretim 0 :banghead: ve bu cesaret konusu yüzünden hiç bir şey yapamayacağım.sadece davetler değil normal bir günde garaja arabadan unuttuğumuz bir poşet falan almaya gidince bile korkuyorum ya garajda bir şey karşıma çıkarsa korkunç surette aklımı yitirebilirim.sizce riyazat orucuyla yani hayvan ve hayvandan çıkanları yemezsem korkum gidermi ? çünkü bütün davetlerde riyazat şart bunun nedeni korkunun gitmesimi ? riyazatlıyken korku azalıyormu ? birde bu varlıklardan yardım alanlar davet yapanlar nasıl buna cesaret ediyor ? bunun için özel bir cesaret formülümü yapıyorlar ?

Korku gitmez,o bir enerjidir sadece dönüşür.Ayrıca varlıklar konusunda bilgili olan bir insan varlıklardan korkmaz çünkü kendisini koruduğu sürece varlıkların ona zarar veremeyeceğini bilir.Korkuyu hissettiğiniz an o duyguyu izleyin.Onu sevgiyle kucaklayın.Korku sizin dostunuz bunu unutmayın.Hiç korkmayan kişiler ya delilerdir yada bebekler (deli korkusuzluğu vs.) yani akli dengesi yerinde olmayan insan korkmaz hiç birşeyden. Eğer korkmamız gereken bir durumda korkmazsak akli dengemizi kaybederiz.Siz o korkuyu hissettiğiniz an onu izleyip,kabul edin.Yargı yapmayın.Onu sevin,o sizin dostunuz bunu hatırlayın.Ona bir canlı gibi hürmet gösterin.O zaman size enerjisini verecek ve o korkulu,aciz anınız bir anda cesaretli bir yapıya dönüştürecek sizi.

Riyazet orucunun amacı ruhunu, manevi gücünü, enerjini yükseltmektir. Korkunun geçmesiyle herhangi bir alakası yok malesef. Yalnız senin korkun başına işler açabilir ve beyin oyunlarıyla olmayanı görmeye başlayabilirsin. Kısacası bir paranoyak olmaya itebilir seni. Sana tavsiyem öncelikle biraz ilgi alanlarını değiştir. Başka şeylere yönel. Ve en önemliside korkuyu; sevinç,hüzün,merak gibi bir duygu olarak kabul etmeden geri dönme. Aksi taktirde o korku kendini duygu kapsamından çıkarıp senin hayatının en tepesine oturabilir. Korkunun enerjinde yol açtığı değişiklikleri araştırmanı tavsiye ederim. Çünkü en bazı varlıklar için (hatta neredeyse bildiğim tüm varlıklar diyebilirim) korku enerjisi en güzel ve en çekici öğündür. Sen yemeği hazırlamış servis yapıyorsun diyebilirim. Sadece farkında ol kendine güven meditasyonlarla veya hangi inanca sahip isen ibadetlerle kendini güçlendir. Güçlendiğini bil. Farkına var.

Flood olacak belki ama şimdiden moderatör arkadaşlardan bu floodu yaparak verdiğim zahmet için özür diliyorum. :)

Riyazet orucunun korkunu güçlendirmesiyle hiç bir alakası yok diye kesin konuştum belki biraz kendimle çeliştim son cümlelerimle ama kendini güçlendirmen (ruhani olarak tabi) korkularına galip gelmene yardımcı olabilir.

Oruç dediğine göre bir müslüman olduğunu ve islam dinine inandığını anladım bende sana Kuran-ı Kerimde bulunan "yaratılmış en üstün varlık insandır"sözünü hatırlatmak istiyorum karşına çıkan şey sana ne yapabilirki sen allah tarafından yaratılan en üstün varlık olarak görülmüşsün kim veya ne sana ne yapabilir çok korkuyorsanda duanı et ve rahatla senden korkmasa bile allahtan mutlak suretle korkacaktar allahta her zaman kullarını korur kollar ve gözetir sen sadece ona sığın ve unutma sen yaratılmış en üstün varlıksın...

-Işığınız Konuşsun:Angel_anim:

Cesaret formülü istemişsin işte formül: cesaret,korkusuzluk değil,korkularınla yüzleşme yeteneğidir..sevgiyle kalın

ben varlıklardan çok korkuyorum. bu konularda baya bilgiliyim hatta elimde davetlerde var büssürü ama o kadar kaynak olmasına rağmen cesaretim 0 :banghead: ve bu cesaret konusu yüzünden hiç bir şey yapamayacağım.sadece davetler değil normal bir günde garaja arabadan unuttuğumuz bir poşet falan almaya gidince bile korkuyorum ya garajda bir şey karşıma çıkarsa korkunç surette aklımı yitirebilirim.sizce riyazat orucuyla yani hayvan ve hayvandan çıkanları yemezsem korkum gidermi ? çünkü bütün davetlerde riyazat şart bunun nedeni korkunun gitmesimi ? riyazatlıyken korku azalıyormu ? birde bu varlıklardan yardım alanlar davet yapanlar nasıl buna cesaret ediyor ? bunun için özel bir cesaret formülümü yapıyorlar ?

Arkadaşım yazından Müslüman olduğunu anlayaraktan yazıyorum...Bu tür konularla ilişkili olan kişiler Cinler tarafından çok sıkılır,Vesvese artar Allah korusun çok daha ilerisi akıl sağlığını bozabilir. Sana Tavsiyem Gece Yatmadan Felak,Nas ve Ayet El Kürsi Okumandır. Sabahlarıda Evden Çıkmadan aynı şekilde bu üç sureyi okumalısın. Kuran'ın en güçlü koruma dualarından diyebiliriz. Eğer Nesnel olarak seni rahatsız eden bir durum varsa Her gece yatmadan 2 Rekat şükür namazını kıl ve Kuranı Yastığının kenarına bırak. Emin ol hiç bir şey seni rahatsız edemeyecek !

Aslında formüllere gerek yok:sifone: Varlıklar ancak sana psikolojik olarak zarar verebilir fiziksel değil, bu demektir ki onlar senin zihnine girebilir ve burası 'senin' zihnin olduğu için kontrol sendedir, bir başkasında değil :)

Sevgi ve ışıkla kalın...

Aslında formüllere gerek yok:sifone: Varlıklar ancak sana psikolojik olarak zarar verebilir fiziksel değil, bu demektir ki onlar senin zihnine girebilir ve burası 'senin' zihnin olduğu için kontrol sendedir, bir başkasında değil :)

Sevgi ve ışıkla kalın...

Çok yanlış... Misal Cin ! Bazı ayetlerle Cin tokatlanabilir ve bu şekilde nizamı sağlanır ancak boynunda güçlü cevşen taşımak zorundasın. O cevşen es kaza boynundan çıkarsa Cin Seni Boğarak çok kolay şekilde öldürür. Büyük Babamın komşusu bu şekilde ölmüştü. Adam sürekli Cinlerle,Büyülerle uğraşıyordu ve sonu kötü oldu

Arkadaşım yazından Müslüman olduğunu anlayaraktan yazıyorum...Bu tür konularla ilişkili olan kişiler Cinler tarafından çok sıkılır,Vesvese artar Allah korusun çok daha ilerisi akıl sağlığını bozabilir. Sana Tavsiyem Gece Yatmadan Felak,Nas ve Ayet El Kürsi Okumandır. Sabahlarıda Evden Çıkmadan aynı şekilde bu üç sureyi okumalısın. Kuran'ın en güçlü koruma dualarından diyebiliriz. Eğer Nesnel olarak seni rahatsız eden bir durum varsa Her gece yatmadan 2 Rekat şükür namazını kıl ve Kuranı Yastığının kenarına bırak. Emin ol hiç bir şey seni rahatsız edemeyecek !

Kırmızı yazı rengini sadece yönetim üyeleri uyarı yaparken kullanabilir. Lütfen standart yazı rengi kullanın. Sevgiler.

Çok yanlış... Misal Cin ! Bazı ayetlerle Cin tokatlanabilir ve bu şekilde nizamı sağlanır ancak boynunda güçlü cevşen taşımak zorundasın. O cevşen es kaza boynundan çıkarsa Cin Seni Boğarak çok kolay şekilde öldürür. Büyük Babamın komşusu bu şekilde ölmüştü. Adam sürekli Cinlerle,Büyülerle uğraşıyordu ve sonu kötü oldu

evet fizikselde zarar verebiliyor.bir adam hüddam ilmine çok meraklıydı hüddamı emrim altına alacam derken hüddam lar onu camdan dışarı atmıştı ve adam hayatını kaybetmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri