"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

korku

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dubdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

dubdi

meraba
ben son zamanlarda birçok şeyden korkar oldum rüya görmekten korkuyorum(genelde stresli rüyalar görüyorum bazen kabus gördüğüm oluyor) aynalardan korkuyorum karanlıktan korkuyorum yalnız kalmaktan vb.varlıklardan korkuyorum namazımı kılıyorum bol bol da dua ediyorum ama içimdeki korkuları sökemedim 19 yaşındayım bana yardım edin?

Korkmanızı gerektirecek bir durum mu oldu? Öncelikle kendinizi inandırmalısınız ki insanoğlu yaratılmışların en üstünüdür ve siz güçlü oldukça da hiçbir şey size zarar veremez .Zaten biliyorsunuzdur yatmadan önce ayetel kürsi okuyabilirsiniz ayrıca forumda ayetel kürsi ile korunma çemberi yapımı var. Bir de etkisine inandığım bir uygulama var ne zaman korkarsanız 21 adet besmele çekin.

Korkmanızı gerektirecek bir durum mu oldu? Öncelikle kendinizi inandırmalısınız ki insanoğlu yaratılmışların en üstünüdür ve siz güçlü oldukça da hiçbir şey size zarar veremez .Zaten biliyorsunuzdur yatmadan önce ayetel kürsi okuyabilirsiniz ayrıca forumda ayetel kürsi ile korunma çemberi yapımı var. Bir de etkisine inandığım bir uygulama var ne zaman korkarsanız 21 adet besmele çekin.

korkmamı gerektirecek özel bir şey olmadı çok korku filmi izlemişliğim var belki ondan?
ayetel kürsi ile korunma çemberi yapımı ilk kez duydum bakayım

okuyorum zaten hatta abdes alıp öyle okuyorum ama işte biyere kadar işe yarıyo

meraba
ben son zamanlarda birçok şeyden korkar oldum rüya görmekten korkuyorum(genelde stresli rüyalar görüyorum bazen kabus gördüğüm oluyor) aynalardan korkuyorum karanlıktan korkuyorum yalnız kalmaktan vb.varlıklardan korkuyorum namazımı kılıyorum bol bol da dua ediyorum ama içimdeki korkuları sökemedim 19 yaşındayım bana yardım edin?

Aynalar ,karanlık ve rüyalar sıkıntıda olduğunuzun ip uçları.Dualarınıza devam edin.Birazda kafanızı dağıtacak faaliyetlerle ilgilenin ,korku veren ortamlarda bulunmayın.

Korku ya da gerilim, şiddet vs filmleri izlemeyin komedi severmisiniz bilmem komedi izleyin başka alternatifler üretin kendinize.
Karanlığı çoğu insan sevmez bunun için odanızı lamba alabilirsiniz.
Kötü rüyaları arada görebiliriz ama devamlı görecek değilsiniz. Uyumadan önce size kötü etki edecek şeylerden uzaklaşıp uyumaya çalışın.
Korkuları içimizden söküp atma ve tamamen korkusuz olmak imkansızdır her insanın korkusu muhakak var ama kişiden kişye değişiyor. Kaç yaşına gelirseniz gelin korkularınız olucak ama onlara kendinizi çok kaptırarsanızda baş edemezsiniz düşünmemeye çalışcaksınız uzak durcaksınız kendinizi iyi hissetmeniz korkmamanız açısından. Sitede ya da nette varlıkla ilgili açılmış konuları okumayabilirsiniz görülüyor ki kötü etkileniyorsunuz. Onun dışındaki konuları okuyun. Site sadece varlık konularından ibaret değil. Kafanızı sizi korkutacak şeylerle meşgul etmezseniz sorununuzun kalkacağını düşünüyorum.

Kendinize olan özgüveninizi artirir ve bu hususta kendinize telkinler yaparsaniz azalair korkulariniz

Genelde korku korkuya odaklanmadığınızda geçer ,çünkü siz korktukça beyin daha bir tetikte olmak ister korktuğuna göre bir şeyler normal gitmiyor der.Nefes alışınızı değiştirmekle başlayın duıygularınız da değişecektir.

Tehlike hep vardır ama korku bir tercihtir.:beta1:Düşüncelerinizle durumu düzeltebilirsiniz, örneğin bir durum veya varlıktan korkuyorsanz onun var olduğunu kabul edin ve etkisinden uzak olduğunuzu bilin.:) Daha önce korunma çemberinin gücüne şahit olmuştum sadece inanın.

heheh teşekkürler şimdilik rüya konusunu çözdüm belli bir saat uyuyunca rüya görmüyorum aynaları biraz azaltmaya çalışcam (bizim ev ayna dolu) karanlık içinse yapacak pek bir şey yok :D

Geri