"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Köpekten Korkanlar Dua.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İnanc1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İnanc1

Banlı Kullanıcı
sokakta yada herhangi bi yerde köpek görünce 3 yada 5 kere ''hayhatul hayhatul kadir..'' demeli ve köpegin gözlerine bakmamalıdır.. ben sürekli her köpek görünce deniyorum maşallah mahallemizde başıboş köpek çoktur... sizde fayda görürsünüz inşaallah..

Aslında Konu Açılırken kaynak belirtilse. dahada güzel olacak. köpeklerden korkmam ama ilginç bir çalışma teşekkürler.

Konunun Kaynagı Yok.

Belki Bunu Okuyunca

Köpekler Uzaklaşmaz Yada Saldırırsa Yada

Başka Şeyler Gelirse Başımıza ?

Bişe oLmucagına dair kanıt gösterebilirmisiniz ? hayır ?

oyuzden denememenizi öneriyorum

belkide doğrudur

allah bilir.

Bide Bu Yöntem Var Kendim Denemiş Oldugum

Kureyş Suresini Okuyun Köpek Gördüğünüzde Köpek Sizden Kaçabildiği En Uzak Yere Kaçar

Kendimde Denedim Ve Başarılı Oldum

geçenlerde saat 22 civarlarında gördüm ve bana doğru hırlayarak yaklaşıyodu kaçsam peşimden gelecek dursam saldırcak gözlerimi kapayıp ayetel kürs-i okuymaya başladım bitince gözlerimi açdım bakdım köpek kaçmaya başlamış ayetel kürs-i baya işe yarıyor... İyi Forumlar

Arkadaşlar hiç birşey gerekmiyor köpeğin gözüne bakmayın ve korkmadan yürüyün problem yok eğer köpek uzaktaysa ve size bakmıyorsa yolu değiştirin eğer size saldırırsa sizde saldırıya geçin kaçar gider...(eğer tek ise o köpek)

Geri